REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

El este bărbatul măcelărit chiar în faţa soţiei, la petrecerea cu vedete

El este bărbatul măcelărit chiar în faţa soţiei, la petrecerea cu vedete

A.F. 12 februarie 2024 | 00:00 11091

Sorin Anghel și-a găsit sfârșitul sub o ploaie de lovituri de macetă la o petrecere la care participa în Padina, județul Dâmbovița. A primit 20 de lovituri de macetă, sub ochii soţiei, care e acum în şoc, la spital.

El este barbatul macelarit chiar in fata sotiei, la petrecerea cu vedeteSorin Anghel

Suspecţii sunt cei trei fii ai faimoasei vrăjitoare Sidonia care acum au fost reținuți.

Sorin Anghel (41 de ani), proprietarul unei firme de pază şi tatăl a doi copii, a zăcut în curtea hotelului de lux, unde a fost petrecerea, după ce a fost lovit cu maceta de zeci de ori. În timp ce viaţa i se scurgea, soţia se ruga îngenuncheată lângă el. Medicii care au venit cu mai multe ambulanţe nu l-au mai putut salva.

Crima ar fi avut loc în urma unui conflict spontan, după ce soția victimei s-ar fi urcat pe un scaun și ar fi început să danseze pe ritmuri de manele.

A fost omorât pentru că și-a apărat soția jignită

Surse judiciare au precizat că după ce femeia a început să danseze, cei trei suspecți au schimbat replici care l-au deranjat pe soțul femeii și le-a cerut socoteală, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca pe sidonia cra cra ar fi otravit-o cineva, nu mai nastea trei crimnali. Cei trei ar trebui casapiti de popor in piata publica, tot cu macete !
3
0
Păcat de cel decedat. Justiția va decide în această cauză. Ferească bunul Dumnezeu de așa nenorociri.
1
0
Hai cu toții , mierlim câte un tigzanez , scăpăm de ei , 2-3 ani , e liniște , Ceaoarele Tre mierlite, Hai cu toți , lăsați u. Mesaj aici, În fiecare zi câte o stancutza, 3-4 ani, scăpăm de îs Și ele , sterilizate ca matzle
8
0
O persoana sau o familie cu adevărat creștină nici nu ar fi avut ce caută într-un astfel de loc sau alte locuri asemănătoare ca: Baruri,discoteci , cluburi etc unde Diavolul are o influenta mai mare … Astfel de locuri unde să produs aceasta crima sunt frecventate de oameni care nu sunt cu adevărat creștini …unde se cântă se bea alcool ,se cântă cântece lumești , se dansează , se bat ,apoi se omoara intre ei …un astfel de loc este locul perfect în care Satana își face lucrarea foarte ușor … Am observat ca cei mai multi dintre voi nici nu ați realizat ca de fapt omul care a fost măcelărit ,nu și-a pierdut doar viața ,ci și sufletul… Căutați-l pe Dumnezeu; căutați mântuirea nu căutați manele și alți cântăreți lumesti…
10
8
Țigani aia ar trebui sa se uite de două ori în jur că nu știu cu cine s-au pus după crimă aceasta Sorin Anghel este vărul lui Florin Ghinea zis Ghenosu(să vedeți acum război,șoareci aia o sa moară așa cum merită)
13
1
TREBUIESC SA LE FACEM SAPUN!LEGEA TREBUIE SCHIMBATA!CINE ESTE GASIT CU ARME ALBE LA EL SA IA % ANI DE PUSCARIE CU EXECUTARE.ALTFEL NU PUTEM SA ERADICAM CAUZA.
20
0
Puscarie pe viata ,omu avea copii de crescut ,a distrus o familie ce cautau la petrecere cu macete?
14
1
Asta e democrația sălbatică banii sânt la putere cumperi ce vrei Pe timpul comuniștilor miliția era pe străzi cartiere lângă zone cu distracție discoteci restaurante Nu exista macete pistoale cuțite chiar la afumați Când vedea ARO dubița fugeau ca șobolanii să se ascundă Azi poliția nu are patrule sectoriști vine la evenimente doar când se întâmplă nenorociri A dispărut prevenția și legile vechi Pe timpuri sectoriștii de cartiere avea dosar la toți hoții tâlharii etc Era ca medicul de familie de azi știa fiecare ce boli are
19
2
Azi nu mai există diferențe între r0m și r0mani. Sunt același drac.
6
4
Trusca zugravul pomanagiu,face pe bunul samaritean umilind batranii si sarmani cu o portie de mancare,j egule daca faci caritate nu te lauzi sau ii tii la coada ca pe vite..da le un tichet ceva si isi ia omul discret pachetul fara sa se simta cersetor,il ia oricand ii trebuie...nu mai umili lumea tarane...crezi ca asa castigi capital si notorietate...b oul baltii..
11
1
De ce e in stare de soc fimeia? A mancat-o in zambilica? Trebuia sa se gandeasca inainte sa se dea in spectacol si sa-i provoace pe criminali. Din pacate, sotul duamnei a platit cu viata ca a vrut sa-i apere onoarea consoartei.
23
4
"Crima ar fi avut loc în urma unui conflict spontan, după ce soția victimei s-ar fi urcat pe un scaun și ar fi început să danseze pe ritmuri de manele". Stiam ca maneaua este o voma tziganeasca care a imbecilizat poporul roman, dar nu ma asteptam sa platesti cu viata daca intri in "profunzimea" ei.
18
2
Ce cauta coarda pe masa?!te anesteci cu tarifa te maninca porcii!s vrut sa iasa in evidenta,sa-l scoata si pe barba'su?a reusit!o minca'n gaoz?aia,au considerat-o coarda de-a lor...la asa comportament ce sa consideri, si au comentat ca atare!ala,care trebuia sa-si tina nevasta pe scaun,sau sa o duca sa o racoreasca,sa inflamat si....a iesit scandalu'! treaba e ca ce plm cautau zburatoarele cunmacets?!port de arma alba!?la pirnaie,acolo le e locul,pe viata,jigodii nenorocite!si de aici,trageti concluzia...nu va amestecati cu tarita,va maninca porcii!
25
6
Pentru o viata sanatoasa,asculati manele acasa !
19
2
vedeti unde am ajuns ???asta-i tara in care traim...nu ne mai facem bine..JUSTITIA..sigur isi va face datoria...MORTU-I DE VINA...CRIMINALII S-AU APARAT...mai discutam...pacat de oamenii nevinovati..
23
0
Justiția e în COMĂ la ATI. Avem legi iddiooate, făcute de iddiooții din Parrlament. Aceste ccioori vor scăpa cu câțiva anișori de bulău și pentru purtare super „exemplară”vor fi liberi să umble cu maceta la brău. r**mânii au început să regrete că nu mai avem activă sseccuritatea lui Cceaaușescu !!
25
2
CAND TE AMESTECI CU TARATA TE MANANCA PORCII UNA DOUA LE TREBUIA ANTURAJ SI PETRECERE CU EI AU GASITO ONORABIL
8
4
T*****I omoara romanii.In Romania.
20
0
Criminalii la închisoare pe viață Ce căuta marea dansatoare pe masă nu avea loc să danseze ca toți oamenii Multe femei la diverse ocazii se urcă pe masă la dansat oare au capul cu ele sau e in geanta cu machiaj Mesele sânt făcute să mănânci să bei un vin un suc nu să te maimuțărești cu dansuri Sânt multe maimuțe care trebuie duse și lăsate în mijlocul junglei
25
5
Trușca gratargiul ,aceasta minune a micului cu mustar,linge blide al psd,pupa poala al lui Murad,acest Trusca care isi bate regulat sotia doar ptr ca omul e labil psihic…deci individul toceste scarile primariei Mangalia si se roaga de Radu Cristian sa il ia consilierul lui( sfatuitor,intermediar,reprezentat)…chiar fara remuneratie…im becilul asta acum cateva luni il injura pe Radu non stop…pai nu il cunosti pe dom primar ,esti halit mutunache,stai sa treaca alegerile…!
19
1
Romania e plina de luptători,mercenari,sportivi,polițiști,jandarmi,servicii,oameni cinstiti si de bine…ba dar am ajuns sa ne omoare ți ganii ….mai puteti?…cat ?!! e o intrebare simplă…!
46
0
Bravo Antonia ca ti-o tragi cu T*****I
26
2
Pai atata stiu tziganezii. Sa behaie la microfon, sa fure si sa se taie intre ei sau sa-i taie pe altii. Asta au facut de secole cat au migrat cu carutele peste tot. Sunt precum o molima. Ca mucegaiul pe fructe. De zeci de ani se incearca integrarea lor in societate. Aici nu e vb de rasism. Sunt natie cu multe lacune in adn. Nu poti face din k*t bici sa si pocneasca.
70
0
Asta e tara de c...t si legile ei toti analfabeti si toate rezidurile ies in evidenta pe astea nu ai intreaba nimeni de unde au bani, masini si case La cusca cu ei pe viata si dati exemple din cauza asta sa umplut tara de drogati,betivi care nenorocesc oameni
41
0
Petrecere cu ghiolbani,lume de s***a calitate!
31
0
Nu au voie sa trăiască
28
0
Usor usor e clar ca fiecare tre sa aiba o arma de foc. Bineinteles, nu toti nebunii. Dar orice om normal la cap ar trebui sa aiba o arma de foc letala. Ridici maceta, ameninti, pac o boaba intre ochi. Precum vorba romaneasca, Decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-ta.
50
2
c***i nenorocite.La sapun cu ei.Antonescule unde esti?
46
1
Niște țărani,obosiți, cimpanzei care nu știu nici să scrie.Basini obosite, huo la pârnaie cu criminalii!!!!
37
0
De ce a trebuit sa moara el în loc sa fie omorata sotia lui???
7
23
Manele, tzigani, macete. Un mort…Pacat! Doar unul…
37
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016