REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
21.4° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

El este Daniel, polițistul de 28 de ani găsit mort chiar în secția de poliție

El este Daniel, polițistul de 28 de ani găsit mort chiar în secția de poliție

Virgil STOIAN 8 august 2024 | 20:36 1943

Daniel, un tânăr polițist de 28 de ani, proaspăt căsătorit civil și cu planuri de viitor, a fost găsit mort în sediul poliției.

El este Daniel, politistul de 28 de ani gasit mort chiar in sectia de politieDaniel

Anul trecut, Daniel, un tânăr în vârstă de 28 de ani, se căsătorise civil și plănuia să își celebreze nunta anul viitor. Cu toate acestea, soarta sa a luat o turnură tragică, pe care nimeni nu o anticipa.

Cine era Daniel, polițistul descoperit decedat în secția de poliție

Daniel, care ocupa funcția de șef de post în localitatea Roșiile, județul Vâlcea, a fost găsit fără suflare pe o canapea, chiar în biroul pe care îl administra. Se pare că și-a luat viața cu un foc de armă, trăgându-și un glonț în cap. Lângă el a fost descoperit un bilet de adio, lăsat pentru a explica gestul său disperat, potrivit Observator.

Daniel era un tânăr ambițios, care absolvise Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, făcând parte din promoția din decembrie 2017.

La finalul anului 2021, a trecut cu succes evaluarea psihologică necesară pentru a ocupa poziția de conducere în cadrul postului de poliție din Roșiile. Originar din comuna Lăcusteni, Daniel și-a unit destinele cu o tânără din Târgu Jiu la data de 1 august anul trecut, iar cei doi își planificau nunta pentru anul următor.

Familia sa era bine cunoscută în comunitate. Tatăl său lucra ca pădurar și era consilier local din partea PSD, iar mama sa era educatoare în Bălcești. Daniel mai avea un frate, care era pompier în cadrul ISU Vâlcea, mai scrie sursa citată.

Cum a fost găsit Daniel

Trupul neînsuflețit al lui Daniel a fost descoperit în noaptea dintre miercuri și joi, în sediul poliției, de către o femeie care a alertat autoritățile.

În jurul orei 02:30, în noaptea de 7 spre 8 august, Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a primit un apel la numărul de urgență 112, în care femeia anunța că șeful Postului de Poliție Roșiile fusese găsit decedat.

O echipă operativă s-a deplasat imediat la fața locului, alături de procurorul de caz, confirmând că Daniel era într-adevăr mort, întins pe canapeaua din biroul său, conform Observator.

Echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul, iar corpul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea pentru efectuarea autopsiei. Ancheta este în plină desfășurare, autoritățile încercând să stabilească toate circumstanțele și motivele care au dus la acest eveniment tragic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa cum vede acestia sunt membrii PSD in rural. Familie de bugetari perfecta ca toate familiile speciale.
0
0
yesss, aștept următorul tăntălău
1
2
Ăștia de mai jos, dă Doamne un razbel sa -i putem împușca la liber pe distrusii astia
6
2
și a prins nevasta că se futttea cu altul
2
13
un prostovan mai puțin în sistem
3
14

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303