REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
18.1° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

El este INDIVIDUL care a PROVOCAT INCENDIUL DEVASTATOR din KM 4-5. Video

El este INDIVIDUL care a PROVOCAT INCENDIUL DEVASTATOR din KM 4-5. Video

Replica API 19 decembrie 2021 | 21:17 12399

Adolescentul de 15 ani, care a provocat incendiul devastator din KM 4-5, în urma căruia zeci de familii au rămas fără case a fost dus la audieri încă din ziua tragediei. Ulterior, acesta a fost propus spre arestare, iar judecătorii au decis vineri, 17 decembrie a.c. să-l plaseze în arest la domiciliu.

Amintim că incendiul a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, 15 spre 16 decembrie, în jurul orei 1.00. Totul a pornit din parcarea subterană, focul extinzându-se la apartamente.

În urma incendiului, 8 persoane - adulți și copii - au fost transportate la spital, intoxicate cu fum sau cu arsuri. Clădirea a fost afectată în întregime. Locatarii vor fi cazați la Spitalul Modular și în Căminul Liceului Militar.

Bilanțul în urma teribilului incendiu este unul dezastruos - 150 de apartamente au fost afectate și sunt nelocuibile, 37 de autoturisme sunt distruse, iar 250 de persoane, dintre care 70 de copii, au rămas fără locuințe în prag de sărbători.

Citește și:

REGLARE de CONTURI în INCENDIUL din Km 4-5 cu MINORI băgați la ÎNAINTARE?!

MOMENTUL IZBUCNIRII INCENDIULUI la BLOCUL GROAZEI: FOC PUS INTENȚIONAT? Video

CINE ar putea fi RĂSPUNZĂTOR de INCENDIUL DEVASTATOR din Km 4-5?!

PREFECTUL COȘA, despre teribilul INCENDIU: 150 de apartamente DISTRUSE

INCENDIU DEVASTATOR în CONSTANȚA! Un BLOC a luat FOC, oamenii au ieșit DESCULȚI în STRADĂ! VIDEO

URMĂRILE INCENDIULUI DEVASTATOR din CONSTANȚA! Oamenii sunt DISPERAȚI! VIDEO

CINE este AFACERISTUL care a CONSTRUIT blocul MISTUIT de FLĂCĂRI! APARE în dosarul ”PORTUL”

Preotul BANU locuia în BLOCUL GROAZEI: 'Am văzut MOARTEA cu OCHII'

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mori de ciuda ca suntem mai inteligenti decat tine
0
0
nu ne intereseaza. cate miliarde de art mai scrieti pe tema asta???
3
2
... tziganilor, armanlor si useristilor!!!
7
6
Bai voi va auziti cu sistemul de alarma incendiu?. Isu nu are dispecerat de preluare alarma din centrala.Nu mai credeti tot ce spun ei. Ei sunt principalii vinovati pentru faptul ca nu reglementeaza niste minime obligatii de protectie si sustin niste absurditati de reglementari care nu se aproba niciodata.Isu nu are Isu
11
3
Vad diavolul in ochii lui!!!!
1
17
ce sistem contra incendiu are blocul
14
4
Si parintii individului ce spun ??? Ei sunt buni de plaata si raspunzatori pt tot dezastrul pt ca odrasla este minora
12
12
Bun ,am aflat ca un copil a dat foc unui garaj .Cand aflam si cine a proiectat un garaj mamaut fara a fi macar un sistem de alarma la incendiu ? S-ar fi redus mult din pagube. De asemeni cine este proiectantul care a prevazut placarea blocului cu polistirenul inflamabil ? Sa fie si ei cunoscuti ,au contribuit la tragedie
42
4
Si al cui e, ce specimen de oameni sunt
15
12
Sa ne fereasca Dumnezeu de asa necaz . Au ramas pe drumuri o multime de familii . Durerea celor care au pierdut locuintele este una mare si cred ca doar cei care sufera pierderea o inteleg cel mai bine . Totusi copiii care au incendiat nu s-au asteptat la semenea grozavie . Poate ca dint tot raul asta vom invata cu toti ca nu este de gluma sa te joci cu focul . Chiar si cei care acum arunca cu artificii ar fii bine sa se abtina pentru ca se pot repeta incendiile .
32
1
E doar un copil si atat.
16
35
Tu nu te poti numi om jeg de animal ce esti cu gandirea ta
26
7
Vin de la sarantocii ale caror cotete de paie au ars la primul bat de chibrit. Nu va da nimeni nicio despagubire ba cersatorilor.
13
49
Luati aminte bai asa zisii bombardieri! Asta e adevaratul bombardier!!!
27
4
Ce fel de parinti sunt astia care lasa adolescenti de 13 si 15 ani pe strada, iarna, la 1 noaptea? Ce fel de educatie le-au dat? Sau au crescut dupa moda de acum, sa lasi copilul sa faca ce vrea, cand vrea , chipurile ca sa nu-i tai aripile si uite ce a iesit! Plozii astia , ajunsi peste ani adulti au viitorul asigurat in puscarie!
66
10
Facut din LB si aruncat in PZD.
31
14
Arest la domiciliu... rahat cu apa rece pentru un cacat pansat. Macar 30 de zile sa il fi bagat la arest, sa apuce aia mai versati sa ii sparga rozeta. Justitia independenta si impartiala din Ro...
43
12
Andrei are viitorul asigurat. Un om este la ATI intubat, zeci de familii lasate fara casa, parintii au pentru ce munci de acuma pana la sfarsitul vietii lor. Cred ca o sa mai auzim de Andrei.
43
8
deci asta sta la domiciliu in timp ce locatarii nu mai au domiciliu si stau pe unde apuca ... eventual sa stea la domiciliu mpreuna cu adolescentul ala care a omorat iun bataie un coleg poate se omoara amandoi se bat si isi dau foc
52
6
catuse la maini pt un copil de 15 ani, e cam mult.
31
75
numai cretini...generatii de imbeci....tiktok.....cacat....
68
8
a ajuns vedeta...exact cum vroia..
43
6
Pentru nenoricitul asta puscarie pe viata.
53
23

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303