REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

El este proprietarul mașinii de „haur“ din Constanța”, care-i cap de afiș la „Parchez ca un bou“! Video

El este proprietarul mașinii de „haur“ din Constanța”, care-i cap de afiș la „Parchez ca un bou“! Video

Virgil STOIAN 19 iunie 2023 | 00:00 26826

Anul trecut, un bolid auriu făcea furori în mediul online dar și în Constanța, parcând pe unde îi venea. Taxat de Poliția Locală care nu s-a sfiit să îi ridice ”valoroasa mașină”, proprietarul acesteia pare că nu se cumințește parcând tot unde vrea mușchiul lui... de data aceasta, pe locul persoanelor cu dizabilități, la un supermarket. Răzvan Ionuț Fătu, proprietarul bolidului, se mândrește cu isprava sa, justificând prin faptul că acolo nu îi lovește nimeni mașina. Ca un adevărat bombardier, acesta are și iubita aferentă, o fostă candidată la Miss România 2020, din Brăila.

El este proprietarul masinii de „haur“ din Constanta”, care-i cap de afis la „Parchez ca un bou“! VideoCei doi îndrăgostiți

Foarte prezent pe rețelele de socializare, Răzvan Ionuț Fătu pare că duce o viață de huzur, destinația lui preferată de vacanță fiind Dubaiul. În privința parcărilor ciudate, acesta pare a fi nepăsător că nu este legal acest lucru, probabil banii pentru amendă fiind mărunțiș pentru el.

El este proprietarul masinii de „haur“ din Constanta”, care-i cap de afis la „Parchez ca un bou“! VideoIubita la volanul bolidului

El se laudă cu valoarea mașinii pe care o deține, aproape 60.000 de euro zice el, acesta fiind și motivul pentru care o parchează oriunde. Tot el se mai poate lăuda și cu iubita aferentă, o brăileancă absolventă a două facultăți, dar și participantă la Miss România 2020.

El este proprietarul masinii de „haur“ din Constanta”, care-i cap de afis la „Parchez ca un bou“! VideoParcarea ilegală

Poate personajul nostru nu știe că în România legile sunt pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care le încalcă frecvent. Și ar trebui să mai știe că nu banii sau mașina îi dau valoare, ci... omenia și bunul simț.

Video:

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cât de reduși mintal să fiți,să comentați despre o femeie pe care nici nu o cunoaște-ți …?!
9
3
Daca are sau nu bani de rata e treabă voastră?Daca face striptease ,o freacă pe mata vreo grija mai danela munca un până mea de comentatori jegoși că ați devenit paranoici de ciuda ,doar pentru atâta lucru....fii de cățele....
6
2
Doamne atâta prostie și atâta răutate Intr un singur loc,nu cred....toți comentatorii ăștia sunteți fii sau fiice de cățele?Care i scopul???Cu mașini sau fara, cu facultăți sau fara ,de ce va agita atât???
7
1
"Un p....t" Ce este în ghilimele nu am scris eu
0
0
Un p***t, în intersecții trece pe rosu, depășește coloana de mașini în curba și multe altele. Asta sigur si-a cumpărat permisul, dacă l-am întreba pe examinator sigur ar recunoaste.
2
0
Spălător de wc-uri în Anglia? Sau braileanca cu onlyfans? Oricum nu îl mai amendați ca rămâne fără bani de rata la BMW
4
0
Faculatatile le-a facut pe amundoua de o data . Una a fost videochatul si cealalta streaptease .
2
0
Mulți comentează fără măcar sa ii cunosca , când îl vedeți ii pupați mâinile.. sunteți pupatori în fund rau, comentați ca niște gunoaie frustrate
4
6
Dacă aveți curaj vorbiți așa față-n fata … pana atunci va pup
2
7
Sa il pupati in c*r cu limba. Omu e jmecher, iar fata e artita cu pisda...
3
8
Esti p***t ca noaptea...
1
0
Daca ziceai ca ai fututo pe ea, te intelegeam. Dar sa il f**i si pe el? Pai ce barbat esti tu ma p***o? Pai ru nu as fite iun barbat noco daca imo da o suta de mii de euro. Esti distrus rau! Imi e scarba de asa zisi barbati. Esti vai de capul tau!
4
1
Nu mi se pare corect să vă luați aiurea de om. Faptul că a parcat pe două locuri destinate persoanelor cu handicap, înseamnă că sigur are multe afecțiuni, chiar daca nu sunt vizibile.
12
2
De ce nu se pot posta comentarii la articolul despre MINE??
3
1
Un nimeni...nu demult era prin București la spălătorie...
8
1
Cum era aia?Câinii latră,ursul merge!
2
6
Pentru ăștia de comentați despre fata asta fără a o cunoaște,țin să vă menționez că fata nu este plecată în Germania și nici pe public nu activează!Provine dintr-o familie foarte bună,cu o situație materială pe care mulți și-ar dori să o aibă!Inainte sa aruncati cu vorbe interesați-vă
13
13
Fătu musșat armînu....normal multe bășini
4
5
A mea valoreaza 70000 si nu am uitat de unde am plecat.Un labar cocalar.
12
5
Asta era catelu meu acu 4 ani imi spala masina
10
7
Numai oameni de nimic ,pârliții de soartă '',pot aduce acuzații nefondate unor oameni din cauza unei mașini sau a unei parcari dar e de înțeles că scara pe care o
13
20
Aici vedem foarte clar că nivelul de inteligenta al celor care comentează este unul f scăzut, aproape de sălbăticie iar ura și invidia fata de persoane ,pe care nici nu le cunosc demonstreaza clar că au o viață de asistați sociali care din marea lor frustrare arunca cuvinte urâte care nu pot fi spuse datorita unei parcări greșite ci datorita neputinței lor!
19
16
Braileanca + Ciortanu cu masina de taranus care locuieste la periferia orasului = Prostitutie ! 100% Prostitutie
15
7
Un pârlit săracul,a fost agent de paza în Cta apoi a găsit o fetita și a pus-o la treaba pentru el ....ea muncește ptr el și el e cu volan pe dreapta în Cta
20
4
Bravo lui. Cati invidiosi sunt pe aici, in provincie....Invidiosilor, sa duceti vieti de provinciali. Numai bengosul asta si militienii isi permit sa parcheze asa. Dar militienilor, noi tot va purtam respect. Respectul ca respesctul, dar militienilor, speram sa ii urmati militianului Grosu Nicolae si sa il insotiti la parnaie.
8
36
Degeaba, daca nu a colantat cu haur si interiorul. Cel mai bine arata daca ii facea si o masca de Tutankamon lui piti. :))
22
6
Mananca de la Lidl ca saracii. Daca erai jmecher mancai numai la restaurant. I-auitel cumpara chipsuri ca n-are bani de spaghete. Ai si haleste motorina ca un autocar
25
10
Un pârlit cu aere de bogătaș. Dacă avea bani, nu umbla cu mașină cu volan pe dreapta. E a(i)uritul cu volan pe dreapta.
23
6
Sunt gay
23
3
I-am futut pe amandoi. Niste terminati.
16
5
Boul face cumparaturi de la Lidl,a vazut ca e plin de pensionari si ...hop si el !!!,a auzit de oferta de mici si bere la plastic Lidl. Toata viata tot cocalar ramane, poate sa si ia si avion aceeasi culoare,.
31
7
Domnisoara activa prin Germania, zona Leipzig acum vreo 2 ani
31
6
Pe botoasa am fututo si eu
17
6
NU NE ZICE CINEVA ,CATA SCOALA ARE COCALARUL ASTA/?SILICOTATA ,STIM .MAI SUNT SI PRIN PARLAMENTUL ROMANIEI,CATEVA CA EA.ASTEA AU STAT FOARTE MULT AN GENUNCHI.
23
3
Face bani baiatul asta, da cu fundul la mosii bogati din Europa
21
2
Pai bagami-as p**a in gura lui de cocalar. Ii doresc sa ajunga cu handicap ca macar sa poata sa parcheze legal. Lichea ordinara care ar face bine daca nu ar mai exista pe pamant
28
3
Pestic cu masina cu volan pe dreapta!
30
2
Cu multa valoare ,nici nu se putea altfel, oare ce servici o avea ?
25
2
În Emirate conduceam o masină cu motor de 3 ori mai mare ca asta, care chiar era poleită cu aur. Vă dați seama ce țigănieee mi se pare aurolacul ăsta cu colant pe alb. P.S. În r*mânia am un logan alb de 1,5 și sunt cel mai mulțumit de el.
26
3
Cocalare vezi ca nu ai plătit taxa de drum, sau așa se face când pleci de acolo nu mai ai bani sa platesti
26
2
sA LE TRAG m.u.i.e .LA AMINDOI , O c.i.o.a.r.a. si o c.u.r.v.a. !
38
2
Doar c****a vopsita galben,nimic nou.
26
2
Daca nu ma insel,domnisoara a activat pe publi.De ceva vreme nu mai este activa,acum inteleg de ce…
36
3
Nu i a mai ajuns banii pt volan pe stanga?? Interlop de carton
36
2
Luata din anglia cu volan pe dreapta la un pret de nimik
39
1
Cocalar r0maneles cu legitimație. Iar văcuța nu putea fi decât din Brăila, orașul prostituatelor.
48
4
roman tiganizat cu valoare printre borati.
48
2
de fapt un cazan de bmw alb colantat ca un taxi
54
5
Interlopi fara fapte sau de tiktok.
41
4
O peezda pensata cu glezna goala si ras pe maini si pe picioare face furori in presa cotidiana....
51
3
Acvariul numit Constanta...
50
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510