REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
18.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

El este Ronald Gavril, milionarul care i-a furat inima lui Anamaria Prodan

El este Ronald Gavril, milionarul care i-a furat inima lui Anamaria Prodan

Mariana MURAT 5 ianuarie 2024 | 17:16 5667

 Ana Maria Prodan se pare că este mai fericită ca niciodată cu noul său partener. Milionarul Ronald Gavril  a intrat în viața impresarei să fie noul „ soare” al familiei Prodan.

El este Ronald Gavril, milionarul care i-a furat inima lui Anamaria Prodan Ana Maria Prodan și  Ronald Gavril

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, impresara a încercat să-și refacă viața alături de Flavius Nedelea. Din nefericire, relația nu a durat prea mult însă, Anamaria Prodan poate spune acum că este o femeie fericită, deoarece are un iubit care o respectă și se comportă foarte frumos cu ea. Aceasta a făcut cunoștință bărbatului cu copiii ei. Anamaria Prodan a publicat pe conturile sale de socializare fotografii  cu Ronald Gavril, Andrei Iosep și fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. 

Ronald Gavril este un pugilist extrem de cunoscut și respectat la nivel global. El se bucură de un statut financiar înstărit și este sub contract cu Floyd Mayweather, unul dintre cei mai mari boxeri din lume. Ronald Gavril a fost, de asemenea, membru al echipei naționale de box amator a României, participând la trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene. 

Ana Maria Prodan și-a petrecut noaptea dintre ani în Statele Unite ale Americii alături de copiii ei, dar și de Ronald Gavril. Aceasta nu doar că s-a fotografiat alături de băcăuan, dar l-a complimentat la fel cum o făcea și cu Reghecampf . Astfel, Anamaria Prodan a spus despre Ronald Gavril că este „unic”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
reclama la fufe, este gratuita?
1
0
La găina bătrână ciorba e bună cu morcov tânăr Din lăcomie cu ochii în farfurie ai luat morcovul și te-ai înecat cu el mamaie La anul altul că ăsta sa învechit Sau înmulțit wC urile
4
0
De la cati pumni ai luat in cap ai ajuns sa te incurci cu zdreanta asta baba, ai sa ramai si fara bani si fara pwla
5
0
las-o naibii de otrepa, suge seva si ramai fara vlaga inainte de meci. A uitat sa spuna cati ani are si ce mai face cu ?????? sanatatea. nici o grija are antrenament la un anumit sport s ........!
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513