REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

El este Sergiu, iubitul fetei ucise în Mangalia, pentru care cele două tinere s-ar fi certat

El este Sergiu, iubitul fetei ucise în Mangalia, pentru care cele două tinere s-ar fi certat

A.F. 8 august 2023 | 00:00 6518

Potrivit detaliilor din ancheta morții Alinei, fata de 18 ani ucisă într-un mod violent, de prietena și colega sa, în Mangalia, motivul scandalului dintre cele două tinere ar fi fost iubitul victimei.

El este Sergiu, iubitul fetei ucise in Mangalia, pentru care cele doua tinere s-ar fi certat

Sergiu, iubitul Alinei, a povestit că a fost contactat de Loredana chiar în noaptea crimei.

Aceasta a luat legătura cu el de pe telefonul victimei, s-a dat drept Alina, și i-a spus că vrea să se despartă pentru că l-a înșelat. Același lucru este susținut și de fratele Alinei, care spune că ultimele mesaje de pe telefonul surorii sale, schimbate cu Sergiu, au fost de fapt scrise de criminală, care a căutat, în acest fel, să își construiască un alibi.

”Eu am vorbit cu ea pe la ora 2:00, cu Alina. Asta era ieri. Și mi-a scris că vrea să se culce.

Pe la 4:30 îmi dă mesaj de pe contul ei că vrea să se despartă de mine, că m-a înșelat. Când am văzut mesajul ei, mi-am dat seama că nu este ea. Am insistat să îi scriu, să o sun, și pe la 4:47 îmi scrie că ea pleacă acasă, că fumează o țigară afară pe o bancă, așteaptă să vină taxiul și să am grijă de mine.

El este Sergiu, iubitul fetei ucise in Mangalia, pentru care cele doua tinere s-ar fi certatCriminala

Când am văzut mesajele eu am continuat să o sun, i-am dat din nou mesaj. Când am văzut că nu răspunde am zis să îi dau mesajul colegei ei, Loredana. Și i-am dat mesaj. Ea mi-a spus că Alina a plecat cu o geantă, dar nu știe unde. Și am întrebat-o ce s-a întâmplat, că nu îmi vine să cred, dar ea a insistat că a plecat acasă.”, a declarat Sergiu, scrie antena3.ro.

Sergiu a publicat și o fotografie împreună cu Alina, pe o rețea socială, însoțită de un mesaj emoționant: "Dumnezeu să te ierte! Drum lin spre cer. Mereu vei rămâne în inimile noastre"

Cele două fete erau angajate la un hotel din Saturn și împărțeau aceeași cameră de hotel. Erau prietene încă din copilărie.

Potrivit unor surse, fetele s-au certat pentru că victima își înșela iubitul, iar autoarea trebuia să mintă pentru ea. Se pare că, din această cauză, între cele două a izbucnit o altercație, apoi s-au lovit reciproc, iar în cele din urmă, prietena ei a ucis-o.

Ulterior, ar fi băgat-o într-un geamantan, a dus-o în parc cu un taxi, apoi a pus-o sub o bancă, unde a fost găsită dimineață de un pescar.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba da, dar au lasato special sa o omoare, ca sa isi faca reclama in presa. tu esti mai p***t ca Simplu!!!
2
0
era geamantan tip troler. de se cara, se impinge. Stai jos, 4. Nu esti bun de militean!
3
0
Taximetristul e mai mare ca ea nu avea cum să fie iubit. E t**c și are nevastă și copii si e printre cei mai corecti dovada ca a luat si cursa scurtă de 2 km...
2
1
Toata pustimea viseaza sa devina pesti, le innebunesc cu sexul pe pustoaice. Bai gandeste-te ca intra pe mana la criminali infractori si vie nu scapa. Ca ai tu nevoi sexuale de tanar si n-ai bani sa treci strada e problema ta. La munca daca vrei bani
5
0
Și de ce ne interesează cum arată individul?? Oricum povestea este o făcătură, puștoaica nu putea să comită singură crima, să care apoi cu valiza un corp plin de sânge de vreo 40 kile fără să lase nicio urmă pe nicăieri, pe bune? Și-apoi să scoată moarta din valiză și s-o îndese sub o bancă în parc?? Chiar așa?
10
2
de la varta frageda incepe viata sexuala, la optusprezece ani deja are experienta unor aventuri multiple!lipsa educatiei, lipsa posibilitatilor de a urma o meseri, lipsurile de tot felul si mai ales lipsa mediului si anturajului sanatos bazat pe exemplul unei o viati normale, decente ,precum si lipsa posibilitatile materiale de asi intemeia o familie duc toate la o degradare treptata ce se multiplica in multe variante nocive ,formand majoritatea societatii in care traesc!
10
0
taximetristul , nu cumva a fost asa zisul iubit ? acum de la 10 ani fetele au iubiti , te doare mintea cand si la emisiuni cu copii , moderatorii le intreaba pe fetite de 5 , 6 ani daca au iubit . AUTORITATILE NU AU TIMP SA SE SESIZEZE nici macar la emisiuni tv .
7
1
Cred și eu că relația îl încurca pe peștele celor 2. Și așa am vazut că era un om de afaceri care sponzoriza și el (una mai purie probabil că nu ar fi beneficiat de sponsor). Era normal să o pună pe cealaltă să facă ceva. Cumva e hotelul ăla cu patronul curvar care le mai dă și la alții ?
7
2
Sa stiti ca Serghei, sergiu cum ii spuneti dumneavoastra e pidosnic, nu-l intereseaza femeile, lui ii plac baietandrii de la seminarul teologic. Cica acolo se face gang bang adevarat.
8
5
Si militia din zona chiar nu stia nimic ?
6
6
Ehei..are Mercedes rusul m*******n....
9
5
Pentru aceste excremente de masculi se distrug vieți în Ro
15
7
la mintea cocosului. militia sa ia un geamantan plin cu greutatea victimei si sa o puna sa il care la reconstituire. o sa constate cu nu poate.... deci....
15
6
Loverboy
9
4
Nici măcar nu are BMW din 1995
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510