REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

El este tânărul care a murit în accidentul de la Lumina

El este tânărul care a murit în accidentul de la Lumina

Victor ROTARU 26 iulie 2023 | 00:00 8049

În cursul serii de sâmbătă, 22 iulie a.c., în jurul orei 21:50, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la ieșire din Lumina spre orașul Năvodari, acolo unde a avut loc un accident rutier. În urma accidentului rutier, un tânăr în vârstă de 29 de ani și-a pierdut viața, fiind vorba despre Adrian B.

El este tanarul care a murit in accidentul de la LuminaAdrian B. 

Un accident mortal a avut loc sâmbătă, 22 iulie, accident în urma căruia Adrian B. și-a pierdut viața. Tânărul avea 29 de ani și a lăsat în urmă o soție care era însărcinată în 8 luni.

„Drum lin către cer... mult prea devreme. Cu siguranță vei fi îngerul păzitor al copilului tău care nu a apucat să-ți spună tată! Odihnă veșnică!“

„Din cauza unui teribilist a murit un băiat de 29 de ani și a lăsat în urmă o soție însărcinată. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!” sunt doar câteva dintre mesajele transmise de către apropiați la aflarea veștii că Adrian a trecut în neființă. 

El este tanarul care a murit in accidentul de la LuminaImagini de la accidentul de la intrare din Lumina

Ce spun reprezentanții ISU Dobrogea

Potrivit informațiilor primite de la ISU Dobrogea, „coliziunea s-a produs între 2 autoturisme, fiind înregistrate 3 victime, dintre care 2 încarcerate. La fața locului au intervenit Punctul Temporar de Stingere Ovidiu, un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului Fripis, un echipaj SMURD Midia, dar și 3 SAJ. Din accidentul rutier au rezultat două victime: un bărbat, în vârstă de 22 de ani, multiple traumatisme preluat, de un echipaj SAJ și transportat la UPU Constanța și un bărbat, în vârstă de 29 de ani, declarat decedat”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

El este tanarul care a murit in accidentul de la LuminaImagini de la accidentul de la intrare din Lumina

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța 

La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.J. 226, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de 2 bărbați, de 22 de ani, respectiv 29 de ani, care ar fi circulat din sensuri opuse. În urma accidentului rutier, bărbatul de 29 de ani a decedat.

Șoferul de 22 de ani a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.” au transmis reprezentanții IPJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cam mereu in asemenea cazuri exista un al treilea, cel depasit care se lua la intrecere, si care dispare mai mereu la noi cand vine politia!
0
0
nu intelegi nimic din articol, tanarul care a murit era soferul masinii albe ?
7
2
Băiatul asta era ultimul an de facultate și lucra în domeniul petrolier ! Era un tânăr care promitea ! Dumnezeul sa l odihnească în pace
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510