REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.1° Constanța Mar., 10 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6848
19.1° Constanța Marți, 10 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6848
 

Ele sunt femeile ucise, la Constanța, de monstrul cu chip de om!

Ele sunt femeile ucise, la Constanța, de monstrul cu chip de om!

Mirela PASCAL 10 septembrie 2024 | 00:00 3349

O amplă anchetă se află în desfășurare la Constanța, după ce două femei au fost găsite moarte, una pe un câmp în apropiere de Sinoie, cealaltă într-un apartament din Mamaia. Anchetatorii au și un suspect, care urmează să fie audiat, fiind internat în spital. Precizăm că una dintre femeile ucise este tânăra mamă din Timișoara, dată dispărută de familie, în urmă cu două săptămâni. Este vorba despre Denisa Iana, mamă a unui copil în vârstă de 5 ani. Cea de-a doua victimă este Delia Avram, din Tulcea. Ambele ar fi fost escorte de lux.

Ele sunt femeile ucise, la Constanta, de monstrul cu chip de om!tânăra dispărută

O tânără a fost căutată de familie de mai bine de două săptămâni. În vârstă de 28 de ani, din Timișoara, a dispărut pe 26 august în municipiul Constanța, iar rudele au postat un anunț pe internet, în speranța că va fi găsită vie și nevătămată.

Ele sunt femeile ucise, la Constanta, de monstrul cu chip de om!

Din păcate, nu a fost așa. Femeia a ajuns pe mâinile șacalului suspectat de două crime macabre, ambele comise după același tipar. Potrivit unor surse, cadavrul tinerei a fost găsit între Sinoe și Mihai Viteazu, în stare de putrefacție, învelit într-o pilotă. Precizăm că anterior să ajungă pe litoral, tânăra fusese în Bulgaria cu copilul.

Ele sunt femeile ucise, la Constanta, de monstrul cu chip de om!

Prietenii, în stare de șoc

Prietenii și rudele fetei sunt în stare de șoc: ”Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a prietenei noastre  Iana Denisa. Nimeni nu este întrebat, când doreşte să plece din această lume dar nu merita o așa moarte. A plecat mult prea devreme și mult prea tânără, lăsând în urmă numai tristeţe, durere o familie îndurerata și copilașu ei pe care la iubit enorm. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul iar de acolo de sus sa aibă grijă de copilașul ei așa cum a avut mereu! Condoleanțe familiei! Lumină veșnică și drum lin către cer frumaosa noastră Denisa. Dumnezeu să facă dreptate și să îi pedepseasca aspru pe cei care ți-au facut asta și te-au luat de lângă copilașul tău”, a transmis o prietenă, pe pagina de facebook a Ianei Denisa. ”Ai fost o colega super plina de viață...ne-ai facut să zambim in fiecare zi...”, a transmis p colegă.  O altă amică a precizat: ”... încă nu-mi vine să cred ! Iub , mai știi cum ne-am cunoscut? Ai venit la salon , am râs , am dansat pe manele și am devenit colege. Apoi am mers de nebune 800 de km până în Moldova ... altă dată , veneai la mine în miez de noapte să îți fac unghiile ... Stăteam de povești și ascultam muzică la maxim. Ți-l furam pe Milan și fugeam după jucării ... câte amintiri ...Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în paza Lui”. ”Pare ireal ce se întâmplă... Dumnezeu sa te odihnească în pace Deny.  Condoleanțe și multă putere familiei! Milan , puiule, mami va veghea mereu asupra ta... Nu mai am cuvinte... sper să se facă dreptate, dar oricum orice pedeapsă nu e îndeajuns de rea pentru vinovați! Nu te voi uita niciodată, ai fost omul care, atunci când intra într-o încăpere, se lumina, o sa îmi fie dor de râsul tău colorat ...”, se arată în alt mesaj. O altă prietenă și-a scris și ea durerea. ”Dumnezeu sa te odihnească în pace!! Să îți veghezi puiuțul din împărăția cerului! Drum lin spre îngeri! Condoleanțe familiei si multa putere pentru a trece peste aceasta durere

A doua victimă e din Tulcea

În luna iulie a fost găsită altă femeie, într-un apartament din Mamaia Nord. Este vorba despre Delia Avram, din Tulcea, în vârstă de 34 de ani.

Ele sunt femeile ucise, la Constanta, de monstrul cu chip de om!unul din suspecți

Făptașul ar fi avut același mod de operare, respectiv omora victimele, iar apoi se folosea de mașinile acestora. Anchetatorii au ajuns la suspect, după ce acesta a fost implicat, cu ambele mașini, în accidente rutiere. În acest moment, suspectul este internat în spital urmând să fie ridicat de procurori imediat după externare.

Ele sunt femeile ucise, la Constanta, de monstrul cu chip de om!celălalt suspect- în stânga

Potrivit unor surse, suspectul își droga victimele. Cele din urmă ar fi practicat prostituția. Precizăm că în urma perchezițiilor care au avut loc la Năvodari, au fost ridicați de polițiști și duși la audieri alți doi bărbați, care s-ar fi aflat în mașina uneia dintre victime, la momentul producerii accidentului.

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
n-ai sa vezi. sunt prea multi bani negri.
0
0
Legalizați dracu prostituția. Faceți bordeluri, faceți legislație, protejați fetele de boli și nenorociți. Așa peștișorii o să moară asfixiați. Femeia o să se prostitueze indiferent ce ai face. În felul acesta femeia e protejata, bărbatul e satisfăcut și statul face un ban. Și rolul Bisericii e să sfătuiască, nu să impună.
4
0
Când te mănâncă te scarpini...La Cernavodă enumera loverboy Piron Mădălin zis MANGLITORULE de mașini,Alex zis Căței,LEFTERICA Daniel zis scovearga,Grigore Valentin zi gazanul,Iarnutac Marius zis spălătorul,Airedin zis sarmale,Portocala zis MANGLITORULE de cocoșei ș.a.
10
1

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275