REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Electrocentrale Constanța își asigură apartamentele la o firmă cu cifra de afaceri 0

Electrocentrale Constanța își asigură apartamentele la o firmă cu cifra de afaceri 0

Andreea CONDURACHE 20 decembrie 2023 | 00:00 2168

Societatea Electrocentrale Constanța a semnat recent un acord cadru pentru servicii de asigurare obligatorie a locuințelor, pentru cele 6 garsoniere pe care le deține. Valoarea contractului este în valoare de 780 de lei, fără TVA, banii ajungând în conturile unei societăți cu cifra de afaceri 0. Este vorba despre societatea Lion Broker de Asigurare – Reasigurare SRL, deținută de Vriscu Mihai și Pițu Ana Carmen, aceeași care deține acțiuni și la Proiect SA și Tomis Intermed SRL.

Electrocentrale Constanta isi asigura apartamentele la o firma cu cifra de afaceri 0 CET Constanța

Societatea Electrocentrale Constanța a atribuit un contract ce vizează serviciul de asigurare a 6 locuințe pe care le deține în municipiul Constanța. Valoarea contractului este de la 780 de lei, banii vor ajunge în conturile firmei Lion Broker de Asigurare – Reasigurare SRL, o firmă care încă de la înființare are 0 cifra de afaceri și figurează cu zeci de procese, majoritatea obiectelor fiind litigii, precum și civil.

Electrocentrale Constanta isi asigura apartamentele la o firma cu cifra de afaceri 0 situația financiară a societății

Asociați în cadrul societății îi regăsim pe Vriscu Mihai și Pițu Ana Carmen, cea din urmă fiind asociată și în cadrul societății Proiect SA și Tomis Intermed SRL. Pițu Ana Carmen este și Președintele Consiliului de Administrație al societății Proiect SA. Firma deține pe bulevardul Tomis o clădire cu 10 etaje pe care o reabilitează.

Electrocentrale Constanta isi asigura apartamentele la o firma cu cifra de afaceri 0 clădirea de pe bulevardul Tomis

Acționariatul societății Proiect SA este împărțit astfel: 21% din acțiuni îi revin lui Pițu Costin Alexandru; (16%) Pițu Nicolae; (15%) Pițu Ana Carmen; (7%) Pițu Beatrice Maria;  (5%) Zaif Victor Tănase;  (5%) Popa Alexandra. Zaif  Victor şi Piţu Costin Alexandru sunt și patronii cunoscutei firme constănţene Fluid Serv. Fluid Serv este cunoscută la nivel local pentru contractele de milioane de euro pe care le-a încheiat cu RADET sau Consiliul Județean Constanța, pe vremea lui Nicușor Constantinescu. O altă societate deținută de cei de mai sus, Fluid Development, a prins contractul pentru lucrări de reparație a rețelelor de distribuție energie termică de pe strada Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între străzile Atelierelor și Mihai Viteazu. Aceștia au redevenit acționari ai firmei în 2020, după ce acțiunile au fost cesionate de Ionela Rusalim și Cătălin Rusalim.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
opresc aia de la RAJA apa in tot cartierul Coiciu fara sa anunte inainte si ati blocat comentariile ?????
4
0
Anarhie, cam asta pot sintetiza intr un singur cuvant! Vin vremuri dubioase in viitorul foarte apropiat, autoritatile statului nu mai sunt demult recunoscute si fiecare dintre noi va face ce va dori! Nasol!!!
3
1
nu cumva Ionuț Mișa. Director General la Agentia Nationala de Administrare Fiscala, are si el parte in joaca de la firma asta?
3
1
am inteles ca sunt zeci sau sute de mii in toata tara intrebati la anaf sau ministerul de finante cum e posibila minunea asta in capitalismul nostru de balta si dupa aia spuneti-ne si noua
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016