REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Electrogrup a lovit din nou! A lăsat mai multe ore zona Far fără curent electric. Video

Electrogrup a lovit din nou! A lăsat mai multe ore zona Far fără curent electric. Video

Ana Maria LIPAN 24 octombrie 2023 | 00:00 2182

Binecunoscutul „Dorel“ a dat lovitura din nou! Dacă cetățenii orașului deja s-au obișnuit cu acest personaj și cu dezastrul pe care l-a creat pe șantierele interminabile din Constanța, iată că el încă mai poate surprinde. Angajații companiei Electogrup, care se ocupă de proiectul de reabilitare al bulevardului 1 Mai, au lăsat un cartier întreg fără curent, producând o avarie la nivelul instalației electrice. Acest lucru s-a întâmplat la nici două săptămâni după ce au reușit să facă praf pavajul, pe care s-au chinuit o vară întreagă să îl monteze, spre disperarea pietonilor care tranzitează zona. 

Electrogrup a lovit din nou! A lasat mai multe ore zona Far fara curent electric. VideoDoreii de la Electrogrup

Veșnicul „Dorel“, personaj notoriu în Constanța, oraș transformat în șantier în ultimii ani, a surprins din nou locuitorii municipiului, lăsând un cartier întreg fără curent, timp de ore în șir. „Meșterii“ de la Electrogrup, obișnuiți deja să fie în bătaia camerelor de filmat, după numeroasele episoade dezastroase ale căror protagoniști au fost, au reușit să provoace o avarie la nivelul rețelei de furnizare a energiei electrice. 

Electrogrup a lovit din nou! A lasat mai multe ore zona Far fara curent electric. VideoMuncitorii s-au obișnuit să lase cartierul fără curent electric

Problema a fost sesizată în jurul orei 12:00, luni, 23 octombrie a.c., când operatorii economici din zona bulevardului 1 Mai, porțiunea dintre Gară și Doraly Mall, care depindeau de internet, și-au sistat activitatea, din cauza lipsei energiei electrice. Furnizarea s-a reluat în jurul orei 14.53.

Electrogrup a lovit din nou! A lasat mai multe ore zona Far fara curent electric. Video

În rândul muncitorilor vinovați de situație, starea de spirit era cum nu se poate mai bună. Obișnuiți deja să fie în centrul atenției, aceștia au zâmbit la cameră, au făcut cu mâna și au revenit, cu greu, la treabă. Amintim că aceștia nu sunt la prima „abatere“, derapajele lor putând fi obiectul unui întregi „epopee“.

Electrogrup a lovit din nou! A lasat mai multe ore zona Far fara curent electric. Video

Angajații societății Electrogrup au devenit cunoscuți pentru lipsa de disciplină de pe șantier, rezultatele slab calitative, dar și talentul de fenta munca. 

Electrogrup, firma care a făcut praf bulevardul 1 Mai

Afacerile firmei Electrogrup, din Cluj, s-au extins până la Constanța, controversata societate încasând de la Primăria Constanța, pentru contractul ce vizează executarea lucrărilor din cadrul proiectului de reabilitare a bulevardului 1 Mai, suma de 50 de milioane de lei. Poate chiar mai mult! În anul 2022, compania a avut cifra de afaceri de 519.168.441 de lei, un profit de peste 41 de milioane de lei, dar și datorii de aproape 226 milioane de lei.

Electrogrup a lovit din nou! A lasat mai multe ore zona Far fara curent electric. Video

Despre calitatea lucrărilor, ziarul Replica a vorbit în nenumărate ediții anterioare. De la neglijență până la lipsa muncitorilor de pe șantier, Electrogrup a bifat numeroase abateri de la normele cerute de un proiect de o asemenea amploare. Societatea a fost amendată, de mai multe ori, pentru că nu a respectat normele privind lucrările care se execută pe domeniul public sau privat.

Electrogrup a lovit din nou! A lasat mai multe ore zona Far fara curent electric. Videocâțiva muncitori, obosiți, s-au așezat pe bancă să-și tragă sufletul

Poliția Locală a constatat, și nu o dată, că muncitorii nu respectă prevederile HCL nr. 189/30.06.2017, privind normele pentru lucrările tehnico – edilitare care se execută pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța și utilizarea tramei stradale în zona pietonală a autovehiculelor care transportă materiale de construcții.

Video:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa ziar, asa locuitori, asa muncitori ... rip cta.
0
0
Pe acolo se pun dalele in bataie de joc, in nesimtire!
1
0
Se scot bordurile după ce au fost montate tot pe 1 Mai. :)
2
0
Primar incompetent. Muncitori gen Dorel.... Locuitori idioți
4
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166