REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Elena Băsescu a ajuns de urgență la spital: a căzut de pe cal

Elena Băsescu a ajuns de urgență la spital: a căzut de pe cal

Virgil STOIAN 16 mai 2023 | 16:29 4118

Elena Băsescu, fost europarlamentar, a ajuns de urgență la un spital din București. Fiica fostului președinte al României a fost implicată într-un accident în timpul unei partide de echitație.

Elena Basescu a ajuns de urgenta la spital: a cazut de pe cal

Fiica fostului președinte al României Traian Băsescu a suferit un accident în timpul unei partide de echitație. Elena Băsescu a fost transportată de urgență la spital, după ce a căzut de pe un cal. Fostul europarlamentar ar fi alunecat din șa în timpul unei ședințe de echitație. Incidentul s-ar fi petrecut în weekend-ul trecut. Elena Băsescu a căzut de pe cal, s-a izbit de pământ și nu a mai putut continua ședința.

Ulterior, a mers acasă, dar a realizat că trebuie să aungă de urgență la spital, unde i-au fost administrate mai multe medicamente inflamatoare pentru loviturile ei. Fostul europarlamentar și-a comandat un Uber și s-a îndreptat singură către Spitalul Regina Maria din Capitală. Ea s-a îmbrăcat destul de lejer și în picioare avea papuci, semn că îi era destul de dificil să își miște picioarele.
Elena Băsescu, în cărucior la un spital din București

Elena Băsescu s-a uitat tot timpul pe telefon în timpul cursei spre spital, dar și când a ajuns la unitatea spitaliceasă. Fiica fostului președinte primea, cel mai probabil, foarte multe mesaje de la apropiați. Ea s-a așezat într-un scaun cu rotile de la intrarea în spital, unde și-a petrecut noaptea. Medicii i-au făcut mai multe investigații, inclusiv un RMN, în tot acest timp și ziua următoare a fost externată, semn că probleme pentru Elena Băsescu nu au fost atât de grave, potrivit Cancan.ro.

Este cunoscut faptul că fiica lui Băsescu are o pasiune mai veche pentru echitație pe care o împărtășește de la masa sa. Mezina fostului președinte a fost dusă încă de mică de mama sa la echitație. Maria Băsescu mărturisea în urmă cu mai mulți ani că mergea aproape zilnic la hipodrom. Fostul europarlamentar chiar are propriul ei cal, de culoare de negru-tăciune, cu care se asortează atunci când merge să călărească. Elena Băsescu poartă, de cele mai multe ori, un echipament complet negru.

Elena Băsescu este pasionată de sporturi extreme

Elena Băsescu este pasionată de sport și face destul de multă mișcare. Fiica fostului președinte este pasionată și de sporturi extreme și a încercat să practice wakeboarding-ul. Este vorba de un sport practicat pe apă, cu ajutorul unei plăci scurte cu legături pentru picioare, numită „wakeboard”, trase de o barcă cu motor, astfel încât să poată fi executate manevre aeriene. Este o combinație de snowboarding, surfing și schi nautic.

Mezina lui Băsescu a fost surprinsă când practica acest sport în vara anului 2022, pe apele lacului Snagov. Ea lua lecții de la un profesionist și a postat imaginile de la ședina de wakeboarding pe rețelele sociale. Fanii Elenei Băsescu au complimentat-o pentru forma fizică de invidiat pe care o are după cele trei sarcini. Ea are doi copii în urma căsătoriei cu Bogdan Ionescu și o fetiță cu Cătălin Tomată, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Succesuri, draga! Iti urinez, pardon urez, Succesuri!
4
0
si care-i problema? scapa tara de o tuta botoxata, odrasla de borfas i*******r betiv vanzator si tradator de tara. multe succesuri sa mai cazi de multe ori
5
1
Nici măcar nu verificați ..... are o pasiune mai veche pentru echitație pe care o împărtășește de la masa sa....doar un exemplu. Ne-am lămurit de mult că nu știți să redactați o știre serioasa, dar macar să verificați o știre copiata, este posibil?
7
0
Imi pare rau ca nu a crapat
8
0
are 3 copii cu patru soti ? hmmm vai di ya..k nu preai merge calculatoru,,
7
1
Eu mă antrenam sa călăresc catâri prin Texas...cum călărești Kovesi pisici prin SPARLAMENTUL european
6
2
Am intrat aici pentru comentarii.
5
1
Cum ai ajuns tu milionar in euro prin furtul taxelor si impozitelor neamului Romanesc? Basescu esti Tradator de Tara!! Te-ai imbogatit prin furtul navelor pe care le vindeati la greci cu spaga g***a,,, tu si alti talhari tradatori de tara
10
0
Sigur n-a cazut din copac, ca astea se cam suie....?
10
0
Si eu am facut febra la picioare de la alergat.E de pus in Replica.
12
0
Neinteresant, sunt si copii simpli care fac echitatie si nu se scrie nimic, nu au parinti fost ministru si presedinte
9
0
Calul se baga în grajd..nu se urca pe el...asa p*****a esti
9
1
Cat despre EBA, a alunecat accidental s**t cal.
11
0
Vai de articolul tau
13
0
Echitatia este un sport scump.Daca i-ti cumperi un cal trebuie hranit s,ingrijit, si adapostit intr_un loc adecvat care ridica niste costuri lunare ridicate.Stirea initiala a fost ca a avut un accident dar poporul nu a avut compasiune deoarece a avea un cal tinut in garaj in apropiere de Bucuresti este o AROGANTA.Multa sanatate PUNCT
11
0
Da asa a fost.Am căzut în buze si ma durut tare.Acu cine să mai vorbește cu mine.In politică nu am mai avut loc.Ștromeleag nu am mai gasit si a trebuit să urc si eu pe ceva.Am ales calu asta tîmp.Am cazut deci in băștile astea de buze.Buze de sus nebunaticilor.Stati fara grijă merge ce tre să meargă ii acolo si e intactă păsărica.
11
1
Da asa a fost.Am căzut în buze si ma durut tare.Acu cine să mai vorbește cu mine.In politică nu am mai avut loc.Ștromeleag nu am mai gasit si a trebuit să urc si eu pe ceva.Am ales capu asta tîmp.Am cazut deci in găștile astea de buze.Buze de sus nebunaticilor.Stati fara grijă merge ce tre să meargă ii acolo si e intactă.
7
3
I-auzi ce scrie ”... i-au fost administrate mai multe medicamente inflamatoare” asta e foarte tare, sper că i s-au inflamat labiile alea de sub nas.
21
1
ce.i place gidilatul la zdringa pe cal.acum ai cazut fa.
12
3
Lumea moare de foame și ea cade de pe calu P.U.L.I mele !!!!!
20
1
S-au spart implanturile de buze fierbinti. Se reesapeaza papusa ca sa aiba valoare.
16
1
Din primele informații de la fața locului a reeșit că a căzut la mine în pwlă!
17
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016