REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Elena Gheorghe a petrecut Paștele, la malul mării, la hotelul lui Dumitru Cușu. Video

Elena Gheorghe a petrecut Paștele, la malul mării, la hotelul lui Dumitru Cușu. Video

Ana Maria LIPAN 19 aprilie 2023 | 00:00 9517

Anul acesta, Elena Gheorghe a petrecut sărbătorile la malul mării, departe de aglomerația Capitalei, dar înconjurată de familie. Artista a spart ouă roșii cu cei dragi, fiind invitata fratelui său, Costin Gheorghe, și a iubitei acestuia, Maria Cușu. Elena Gheorghe a fost cazată la hotel Dacia Sud, al cărui proprietar este milionarul constănțean, Dumitru Cușu, tatăl Mariei. Între aceștia pare să existe o relație strânsă, vedeta împărtășind cu fanii de pe rețelele de socializare, câteva imagini.

Elena Gheorghe a petrecut Pastele, la malul marii, la hotelul lui Dumitru Cusu. Video

Elena Gheorghe, care se pregătește de un turneu cu muzică armânească, și-a rupt timp din programul încărcat, pentru a petrece Paștele alături de cei dragi.

Elena Gheorghe a petrecut Pastele, la malul marii, la hotelul lui Dumitru Cusu. Video

Cântăreața a fugit de forfota Capitalei și a venit la Constanța, unde fratele său Costin, alături de iubita Maria Cușu și rudele acesteia, au așteptat-o cu brațele deschise.

Artista a fost cazată la hotelul Dacia Sud, deținut de milionarul constănțean Dumitru Cușu, tatăl viitoarei sale cumnate.

Elena Gheorghe a petrecut Pastele, la malul marii, la hotelul lui Dumitru Cusu. Video

De la masa de Paște nu au lipsit bucatele tradiționale, dar nici preparatele în vogă. Elena Gheorghe și-a etalat pe rețelele de socializare cunoștințele culinare, prezentându-le fanilor bucatele gătite chiar de ea.

Elena Gheorghe a petrecut Pastele, la malul marii, la hotelul lui Dumitru Cusu. Video

Nici fiica afaceristului de la malul mării nu s-a lăsat mai prejos, lăudându-se cu preparatele din bucătărie.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar cu hotărâre de instanță poți afla IP-ul de pe comenturi și doar în cazuri ce țin de siguranță națională. Ca se comentează despre unii sau alții e fix în pix pentru instanțe. Și DA, chiar și DIICOT poate afla fără mandat, dar doar așa că să știe că bârfă ca nu pot face nimic dacă nu ține de domeniul lor. Așa că vrăjeala cu 5 persoane la DIICOT e fake-news. Că nu vă convine ca sunteți bălăcăriți e datorita faptului că faceți parte dintre persoanele frustrate.
0
0
5 persoane sunt deja date la diicot asteptam restul! Comentarii placute ! “GICA HAGI”
0
0
Trist e ca, unii care scrietii aici in fata suntem prietenii sau neamuri
0
0
Toți redușii au comentat
2
0
a lui Economu deschide salon de cosmetică la bucale. afaceriști de top. până întârzie la chirie ca au o tradiție în asa ceva. tac-su deunăzi era pe la germanya la un târg că se apucă de importat articole sanitare.
1
1
Domnu funie incepe sa raspunda … stai ca ti aratam noi tie cat de domn esti tu ! Ti le scoatem noi toate la suprafata !
1
2
Ca sa te postezi pe Facebook printre palmieri pe plaja la bustul gol și în șorț la aproape 50 de ani trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca sa te postezi pe Facebook cu citate filozofice la aproape 50 de ani trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca să te postezi la aproape 50 de ani într-un magazin cu îmbrăcăminte fake trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca să fii angajat la piața TOMIS 3 trebuie sa fii din comuna OVIDIU. Ca să fii din comuna Ovidiu trebuie sa fii un bărbat adevărat cu barba care sa atragă babele, adică un gerontofil. Ca să fii un gerontofil din Ovidiu nu trebuie multa educație. Pur și simplu asa te naști.
3
1
Sa mi o in gura de la Donchi ca tot BARONU o sa mor!!!Tu asta care tot scrii de Donchii sa stii ca este DOMNU pentru tine jegu dracu care esti!!!CU DATORIILE PE CARE LE ARE TOT E RESPECTAT!!
2
1
Funia e pe aproape prietenas !
3
2
da ciutanu ala de langa elena cine este?
2
3
Avea 10 mii oi fictive pentru crotale … avea trecute si pe papazica nicolae trecute oi fictive !
4
1
Don funie de la tistimelu !
2
0
Toate machedoancele sunt arzoaice. Sa le dea D-zeu sanatate! Si nu sunt pretentioase sau fac figuri in pat ca mukancele. Fac tot tacamul. Bune rau.
9
1
Cei mai smecheri machedonii sunt!! Ne descurcam in orice situatie, mereu in top, zbaneaza armanamea !!!
10
5
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
9
0
Donchi pufleni funie ! A avut n tentative de funie ! Si prin beci si cu funia de lustra !
6
0
băgăm de seamă că mai nou la makis se poartă ca bărbații să fie mai mici în vârstă decât femeile. ce vremuri am apucat ca să vedem așa ceva
11
1
Costin Gheorghe spala farfuriile si da cu matura la hotel
10
3
Cine e ala de a vrut sa si dea dauna totala ?
5
0
Nici m**e ăia bătrâni nu mai sunt ce au fost, ba din contră dacă un bătrân are doi băieți și unu este hoț iar celălalt cinstit, fii-su ăla hoț este gione, iar ăla cinstit tivichel, adică cum s-ar zice mai pe r0mânește pentru m**e bătrâni hoțul este băiat deștept, adică "îl duce capul" pe când ăla cinstit este un fraier.
14
6
Fata asta era oarecum discretă.Rareori o vedeai prin oraș.acum e promovată în media lunar.ciudat
11
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303