REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Elena Gheorghe a slăbit 4 kilograme pentru a ajunge la greutatea din liceu

Elena Gheorghe a slăbit 4 kilograme pentru a ajunge la greutatea din liceu

A.F. 30 mai 2024 | 00:00 159

Elena Gheorghe, în vârstă de 38 de ani, a slăbit 4 kilograme și a ajuns la greutatea pe care o avea în liceu. Artista a transmis un mesaj emoționant pentru soțul ei, Cornel Ene, chiar pe scena de la Sala Palatului.

Elena Gheorghe a slabit 4 kilograme pentru a ajunge la greutatea din liceuElena Gheorghe

Elena Gheorghe a aniversat 20 de ani de carieră, moment special marcat printr-un show grandios la Sala Palatului. Frumoasa artistă a pus în scenă o poveste unică, în care a integrat mai multe stiluri muzicale reprezentate de ea, cu succes, de-a lungul timpului. 

Spectacolul a început cu genul latino, care a și consacrat-o, de altfel, pe îndrăgita cântăreață, un pionier al acestui stil muzical, alături de trupa Mandinga. În anul 2004, la debut, formația a adus ritmurile de salsa pe plaiurile mioritice. 

Povestea de la Sala Palatului a continuat cu hiturile dance și pop ale solistei (Ecou, Soarele meu, Mamma mia, Balkan Girls), melodii extrem de iubite, care au bucurat milioane de români, dar i-au adus și succes pe plan internațional.

Elena Gheorghe a slabit 4 kilograme pentru a ajunge la greutatea din liceu

Elena Gheorghe, regizorul și scenograful propriului spectacol

Având rădăcini aromâne și ardelenești, Elena Gheorghe, cea care a adus cultura machedonească în inimile și playlist-urile românilor, a pus în scenă un melanj între muzica armânească, cântecele folclorice românești și tradițiile care dăinuie pentru că se transmit, cu dăruire, din generație în generație.

Tot ea este cea care a creionat povestea de pe scenă, apoi a definitivat-o până la cele mai mici detalii, fiind regizor, dar și scenograf, iar soțul ei, Cornel, și-a adjudecat rolul de director muzical. Bogdan Boantă și Cocuța au completat viziunea Elenei cu coregrafii cu adevărat spectaculoase.

În cei 20 de ani de carieră, Elena și-a obișnuit fanii cu show-uri originale și complexe, premiate de nenumărate ori, dar cu spectacolul aniversar, cântăreața a depășit așteptările publicului datorită lejerității cu care a trecut de la un stil muzical la altul. 

„Cea mai mare provocare pentru mine a fost să mă transpun în rolul de regizor al filmului carierei mele și să pun în scenă povestea astfel încât ea să curgă natural și firesc prin toate genurile muzicale, de la salsa, dance și apoi piesele de muzică populară și machedonești, și să le corelez perfect cu grafica, ținutele, și toate celelalte aspecte care alcătuiesc un show complet. Bineînțeles că la toată această muncă s-au alăturat soțul meu, Cornel, care a fost director muzical, dar și trupa de dans COBO, coordonată de Bogdan Boantă și Cocuța, exemple de profesionalism, creativitate și atitudine”, a povestit Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe a slabit 4 kilograme pentru a ajunge la greutatea din liceu

Elena Gheorghe a slăbit patru kilograme pentru show-ul aniversar

Totul s-a armonizat perfect pe scenă, de la vestimentație, la coregrafie și, în primul rând, trecerea naturală a Elenei Gheorghe de la un stil muzical la altul, grație inflexiunilor vocii ei. 

„Mi-am dorit să pun în scenă povestea carierei mele, pe note muzicale, poveste care cuprinde multe genuri și elemente reprezentative pentru mine. Mereu sunt emoționată, chiar dacă nu pare, când cânt despre originile mele, despre rădăcinile mele armânești și ardelenești, și despre tradițiile pe care le port mereu în sufletul meu”, a mai afirmat cântăreața.  

Nici silueta cântăreței nu a trecut neobservată, aceasta slăbind patru kilograme pentru acest eveniment.

„Îmi doream să slăbesc patru kilograme și am ajuns la greutatea pe care o aveam în liceu… Silueta a fost tocmai motivul pentru care am lăsat ținutele pe ultima sută de metri. Dar am lucrat cu profesioniști, cu oameni care știu ce înseamnă un show de asemenea anvergură și care m-au asigurat că totul va fi gata la timp. Rochiile au fost integrate în desfășurătorul spectacolului, fiecare în parte, pentru a spune povestea alături de muzică, dans și grafică. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării…”, a mai declarat artista, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436