REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Elena Lasconi, atac la ÎPS Teodosie: „O prezenţă toxică. E coloana rusă din România"

Elena Lasconi, atac la ÎPS Teodosie: „O prezenţă toxică. E coloana rusă din România"

Victor ROTARU 26 iunie 2024 | 00:00 345

Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, care candidează pentru şefia USR, a comentat declaraţiile controversate ale lui ÎPS Teodosie şi a afirmat că ”nu este datoria femeii să suporte abuzul într-un cuplu, ci a bărbatului să nu-l comită”.

Elena Lasconi, atac la iPS Teodosie: „O prezenta toxica. E coloana rusa din Romania'Elena Lasconi

”Nu este datoria femeii să suporte abuzul într-un cuplu, ci a bărbatului să nu-l comită. Iar asta e valabilă şi în relaţii de cuplu. Şi în relaţii de prietenie. Şi în business. Şi în politică. Şi peste tot”, a scris, luni, pe Facebook, Elena Lasconi.

Primarul din Câmpulug Muscel, Elena Lasconi, a adăugat că ”abuzul nu trebuie niciodată tolerat”.

”Sfatul meu pentru orice persoană abuzată este să se depărteze de prezenţa toxică din viaţa ei.

O astfel de prezenţă toxică în societatea românească este şi ÎPS Teodosie, ce reprezintă coloana rusă din România. Astfel de declaraţii repetate tot mai des ne arată un personaj care s-a rupt nu doar de societate, dar şi de Dumnezeu. Ce trist”, a mai scris Elena Lasconi.

Elena Lasconi candidează pentru şefia USR şi a anunţat că-şi va asuma şi o candidatură la alegerile prezidenţiale, în cazul în care ar conduce formaţiunea politică.

Declarația primarului din Câmpulung Muscel vine după ce ÎPS Teodosie  i-a spus unei femei abuzate de soț că „trebuie să își ducă crucea”

Mai exact, întrebat, într-o emisiune la un post de radio, de către o femeie, cum se poate vindeca într-o relaţie cu un soţ abuziv, arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a sfătuit enoriaşa să îşi ”ducă crucea”, fiindcă a primit ”taina cununiei”.

La scut timp după aceste declarații care au stârnit controverse în spaţiul public şi chiar reacţii tranșante din partea ministrului Familiei, dar şi a ministrului Justiției, Arhiepiscopia Tomisului a afirmat că aprecierea unui abuz o face legea statului şi că ÎPS Teodosie a oferit o soluţie strict duhovnicească.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta a spus fixată care baga botu la severin a ii de inteles.Stai linistită si el T*o baga labaru la intuneric il mai si suge.Nu ii asta o problema
1
0
T*o face un anal super.Nu nu mai vb de oral ii minunat aici.Pa toata inauntru si daca ar mai fi fost tot inauntru Tre sa fie.Ii fenomenal.Ii adevarat ca ii ahtiat dupa bani si pupat de mîini.Asa finalizează asta
1
0
Teodosie un securist protejat de sistem.
3
0
Adevarat ca Teodosie o cam ia randeaua cu unele ziceri,insa nu e tocmai Lasconi in masura sa-l atace. Inteleg ca preotul sa fie criticat de cineva cu mai putine pacate si aiureli spuse sau scrise. Lasconi? Who the f.ck are you?
4
3
iart-o doamne că nu stie ce spune.Frumos și-a educat progenitura,care stă la Paris..
3
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016