REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
22° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Elena Lasconi, despre candidatura lui Ciucă la prezidențiale

Elena Lasconi, despre candidatura lui Ciucă la prezidențiale

Virgil STOIAN 16 iulie 2024 | 09:16 829

Elena Lasconi, despre candidatura lui Nicolae Ciucă la prezidențiale. „Fac un apel la români să nu mai voteze costume goale” .

Elena Lasconi, despre candidatura lui Ciuca la prezidentialeElena Lasconi

Elena Lasconi, președinta USR și candidată la Cotroceni, a comentat, luni seara, anunțul lui Nicolae Ciucă în legătură cu candidatura sa la prezidențiale. „Pe mine nu mă deranjează cu cine o să intru în turul doi, indiferent cum se va numi, îi doresc mult succes”, a spus Lasconi.
„Nu mă deranjează cu cine o să intru în turul doi”

Elena Lasconi, președinta USR și candidată la alegerile prezidențiale a comentat, luni seara, anunțul făcut de Nicolae Ciucă privind propria candidatură la Cotroceni. „Voi candida pentru că sunt președintele PNL. Înainte de toate trebuie să obțin aprobarea partidului și de aceea, în perioada imediat următoare, ca să nu mai lăsăm loc la discuții, voi merge în toate filialele partidului să câștig încrederea și votul de la Partidul Național Liberal”, a declarat liderul liberal într-un interviu acordat Antena 3 CNN.

„Pe mine nu mă deranjează cu cine o să intru în turul doi, indiferent cum se va numi, îi doresc mult succes”, a declarat cu detașare Elena Lasconi. Întrebată de ce este sigură că va ajunge în turul doi, Elena Lasconi a răspuns că se bazează în primul rând pe ea, apoi pe echipa sa și pe faptul că, spre deosebire de contracandidații ei, ea a „coborât” să vadă necazurile celor defavorizați, sărăcia și excluderea care sunt o realitate a României profunde.
„Am coborât acolo unde politicienii se feresc să coboare”

„Pentru că mă bazez pe mine în primul rând, pe oamenii din jurul meu, mă bazez pe faptul că, spre deosebire de ceilalți contracandidați, eu am bătut țara, pentru că, spre deosebire de ei, am coborât acolo unde politicienii se feresc să coboare, și anume acolo unde este durere, acolo unde într-o cameră poate dorm șapte sau opt oameni, acolo unde este violență domestică, acolo unde este sărăcie”, a declarat Elena Lasconi la Digi 24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zic ca ar fi cazul sa ne vedem lu gul nasului. De L un orășel la o țară este cale lunga, ca de la pamant la. cer
6
2
ba sa-i voteze! cind a fost generalul antonescu sef al statului, am avut avut razboi si ne-am ales cu comunismul! ciuca batailor presedinte, dulapul iohanis premier, trai neneaca! au fost 20 de ani presedinti de dreapta, ca erau ocupati cu stinga, a-ti simtit ceva in bine? sinteti masochisti!
3
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016