REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.3° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Elena Lasconi: Eu voi fi președintele României. Video

Elena Lasconi: Eu voi fi președintele României. Video

E.B., M.P., A.V. 16 august 2024 | 11:34 1114

Elena Lasconi, președintele USR și totodată candidatul la alegerile prezidențiale, s-a aflat zilele acestea în Constanța. 

Elena Lasconi: Eu voi fi presedintele Romaniei. VideoElena Lasconi

Aici, aceasta a organizat și o întâlnire informală cu reprezentanții presei. În cadrul acesteia a relatat faptul că îi plac constănțenii, dar și cum arată orașul, față de acum 2 ani, atunci când a vizitat ultima oară Constanța.

Elena Lasconi: Eu voi fi presedintele Romaniei. VideoElena Lasconi

Elena Lasconi: Eu voi fi președintele României

„Eu voi fi Președintele României. Simt cu toată ființa mea asta. O să fie pentru prima dată în istorie când vom avea un președinte femeie și mă bazez pe fiecare român de bună credință, pe fiecare român de bun simț care are această opțiune, să voteze”, a relatat candidatul USR la Președinția României. În continuare, Elena Lasconi a spus: „Femeile sunt harnice, nu se uită la ceas, loiale. Având în vedere că e treaba asta de mamă, sunt mai puțin tentate să fure. Eu n-aș trăda pe nimeni niciodată și iubesc foarte mult România. Era mult mai simplu și, credeți-mă, am rămas de multe ori pe gânduri, era foarte simplu să plec. Dar nu pot să-mi imaginez că voi ajunge, într-o zi, să visez în altă limbă. Pentru că asta se întâmpla, am prieteni care sunt plecați de mai mult de 20 de ani în Statele Unite și îi vezi cum vorbesc, ei deja gândesc în engleză, visează în engleză și mă doare sufletul... Pur și simplu! Mai încerc, o să lupt, toată viața mea am luptat!”

Video 1:

 

Video 2:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era frumoasă când era tânără
3
0
La cat de multi natarai au drept de vot,e posibil orice. Din pacate,viata a aratat ca ponderea natarailor depaseste numarul celor cu mintea limpede,asa ca doar norocul ar putea face ca viitorul presedinte sa nu continue trendul nenorocit de pana acum.
9
2
Nu ma intereseaza de probleme tale cu fiica ta nesimtita si needucata dar atata timp cat sustii LGBTQ in tara asta TU NICIODATA NU VEI AVEA votul meu si al familiei mele, dispari.
12
3
Mars, fa!
11
4
Asta poate crede ca o fi si ea vreo kamala ..vreo democrata salvatoare..i a promis ei cineva ..parca are acelasi zambet tamp tot ca aia si rade asa putin deviant ....stai jos tanti ..la ascociatia de locatari poate aleg astia
10
4
cu Stelica si Ochiulet maron s-au napustit pe sectiunea de comentarii. Bai fomistilor, oamenii normali nu o voteaza pe lasconi. Femeia are dungi la buletin, se vede din spatiu.
12
6
mai doamna Lasconi... matale nu ai fost in stare sa educi un copil, o fata.... si ai pretentia de a devenii presedinta Romaniei.... eu cred ca ai ceva lipsa la mansarda.... bre femeie... mergi la un control psihiatric...usereul nu va lua niciodat mai mult 8-10 procentre la vot... si alea oricum cu ajutorul sts-ului... ca real nu va voteaza decat trogloditii si homolaii...
20
8
Asta mai lipsea
14
6
Fereasca-ne Domnezeu, nu că celelalte variante ar fi mai bune, dar tu nu ai putut avea grija de copilul tau și vrei acum sa ai grija de toți copiii r*mâniei !!!
19
10
succes
15
13
Multumesc elena lasconi
12
15
Cum sa spun ca asi vrea sa fie președinte
7
15
Nu va rog
13
10
Comasatii psdnl dau pomeni, comisioane. Dumneavoastră ce dați la pomanagii?
18
7

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620