REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
21.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Elena Merișoreanu, surprinsă de colegii de breaslă, după ce s-a operat: ”Nu trece zi”

Elena Merișoreanu, surprinsă de colegii de breaslă, după ce s-a operat: ”Nu trece zi”

Valentina CAMARA 16 februarie 2023 | 00:00 362

Înainte de sărbătorile de iarnă, pe 20 decembrie, după ce și-a dus la bun sfârșit fiecare eveniment programat, Elena Merișoreanu și-a pus cariera pe pauză.

Atunci vedeta s-a operat la picior, având nevoie ulterior de o lungă perioadă de recuperare. Abia acum, spune artista a renunțat la cadru care o ajuta să se deplaseze prin casă, căci de atunci nu a mai părăsit locuința.

Elena Merisoreanu, surprinsa de colegii de breasla, dupa ce s-a operat: ”Nu trece zi”

Elena Merișoreanu se simte din ce în ce mai bine după operație

Acum se mai sprijină doar într-o cârjă și spune că ce a fost mai greu a trecut, chiar dacă mai are de stat în casă încă o lună și jumătate.

Însă, în tot acest rău, care a împins-o către operație, ca de fiecare dată, optimistă din fire, Elena Merișoreanu spune că există și un bine.

Pentru că statul în casă a făcut-o să aibă timp mai mult de petrecut alături de soț, copii și nepoți, dar și să își pună repertoriul la punct pentru evenimentele pe care le va onora din primăvară încolo.

”Sunt bine, am terminat cu cadrul, sunt cu o singură cârjă, urc scările și sunt bine. Mai am o lună și jumătate și termin, acum pe 20 fac doi luni de la operație.

Timpul a trecut repede, fiind și iarnă, frig, oricum nu mă duceam nicăieri, așa că e bine. În perioada m-am ocupat cu muzica în continuare, trebuie să aștept un producător să scot un CD, mi-am mai pus piesele la punct, trebuie să le termin. Mi-a prins foarte bine statul acasă, că am avut de lucru, noi care suntem tot plecați ne bucurăm când stăm mai aproape de familie”, a spus Elena Merișoreanu.

Plus că, în această perioadă de suferință, Elena Merișoreanu a văzut și cine îi este prieten cu adevărat, mulți fiind cei care i-au demonstrat că nu îi sunt doar niște simpli colegi de breaslă. 

Astfel că, folclorista nu a fost deloc dezamăgită de artiștii de la noi, ci dimpotrivă. Și asta pentru că, subliniază ea, nu a trecut nici măcar o zi fără ca cineva să nu o sune sau să nu o viziteze.

Multe nume consacrate ale folclorului românesc și-au făcut griji pentru artistă, au încurajat-o și au ajutat-o să treacă mai repede peste perioada de recuperare.

”Nu trece o zi fără să nu vină un coleg sau vreo colegă pe la mine. Vorbesc tot timpul cu ei, am vorbit cu Elisabeta Turcu, cu Steliana Sima, cu Constantin Enceanu, care a făcut și el operație, ne întrebăm ce facem, cum suntem, o grămadă de soliști din țară care mă sună, Ilie Caraș, Claudia Ghițulescu, că ce faci mătușă, cum ești, hai că abia aștept să vină primăvară să mergem la concerte, dar să fim sănătoși, să fie pace că nu vedeți ce nenorociri sunt”, a mai spus cântăreața de muzică populară, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303