REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
22.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Elena Udrea

Elena Udrea

Virgil STOIAN 14 aprilie 2023 | 00:00 513

Fostul ministru Elena Udrea - aflată în detenţie după ce a fost condamnată la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute - oferă o soluţie pentru reducerea cheltuielilor - temă intens discutată în acest zile - propunând, într-o postare pe Facebook, ca deţinutii care nu au săvârşit fapte cu violenţă şi nu sunt un pericol pentru societate, categorie în care ar intra şi ea, să-şi execute pedepsele la locul de muncă. Da, da... și banii furați? De ăia nu se spune nimic? Păi poți să jefuiești și o bancă fără folosirea violenței...

Elena Udrea

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa dus jucaria, eui nu mai functioneaza normal, doar la 3 luni, dar cu sorinel oprea,, cand il aduceti la cotetz , sau organele nu e capa bile, hmm
1
0
Udrea face puscarie . Restul celor care au adus Romania in halul in care se afla,prospera. Se mai aude cam cand am putea avea o flota comerciala ca inainte de Basau? Cate companii romanesti avem noi in domeniul petrolului si gazelor,al exploatarii padurilor, al apelor inclusiv apelor minerale,cam ce banci mai avem? Cati patrioti am avea sa-i putem vota in locul fapturilor aflate la putere si in opozitie? Cand vom avea justitie pentru oameni,pentru dreptate,cam cand va fi democratie si pe la noi? Udrea la parnaie. Ei,si?! Unde-s restul?
4
0
Pfff.... Ce față de tâmpită are! Plm.
4
0
Blondino tu ai toată țigla pe casă ? Am ascultat interviul tău cu Anca Alexandrescu. Cum adică, pușcăriașii (cum ești tu) să-și ispășească pedeapsa acasă, adică în apartament și de ce nu zic eu, statul să-ți plătească întreținerea, așa cum plătește întreținerea ta la pușcărie ?!. Asta mă face să cred că a înebunit lumea !
6
1

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365