REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
26.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Elena Udrea a fugit din țară! Poliția a confirmat!

Elena Udrea a fugit din țară! Poliția a confirmat!

Replica API 7 aprilie 2022 | 18:56 3353

Polițiștii nu au găsit-o acasă pe Elena Udrea, la casa din Corbeanca, unde s-au deplasat în cursul după-amiezei de joi pentru a pune în executare sentința Înaltei Curți de condamnare la închisoare în dosarul Gala Bute. De asemenea, oamenii legii au mai căutat-o la încă o locație, fără succes.

Potrivit ultimelor informații, aceasta mai este căutată la încă o adresă. Precizăm că ea are timp 24 de ore să se prezinte pentru a fi încarcerată, după care va fi dată în urmărire națională și apoi internațională.

Avocatul Elenei Udrea, Tudorel Toader, a declarat după condamnare, că Elena Udrea se află în țară. Însă, când soțul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, când a ieșit din locuința din Corbeanca, nu a dorit să facă declarații și nu a răspuns la întrebările legate de aceasta.

Update: Elena Udrea ar fi ieșit prin țară prin vama Giurgiu!

Update 2: Poliția Română a confirmat că Elena Udrea a părăsit țara încă din cursul dimineții de joi, 7 aprilie.

Update 3: Elena Udrea a fost dată în urmărire internațională!

Elena Udrea a fost condamnată joi de Înalta Curte de Casație la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, potrivit sentinței pronunțate de complet în sala de judecată. Decizia e definitivă. Instanța a respins constestația în anulare și a menținut sentința de 6 ani închisoare.

Elena Udrea trebuie să plătească aproape 3 milioane de euro, respectiv 8.116.800 lei cu titlu de despăgubiri civile, către Autoritatea Naţională pentru Turism şi să achite 600.000 euro către martorul Corin Boian şi 300.000 euro către martorul Adrian Gărdean. În plus, instanţa a dispus confiscarea în folosul statului de la Udrea a sumelor de 695.367 lei şi 296.076 lei.

Dosarul a fost instrumentat de procurorul DNA Marius Bulancea, care a anchetat modul în care a fost organizat din bani publici meciul de box din 2011 de la Romexpo dintre Lucian Bute și francezul Jean-Paul Mendy pentru centura de campion IBF la categoria supermijlocie. Era pentru prima oară când Lucian Bute boxa în fața publicului român pentru o centură de campion în boxul profesionist.

Dosarul DNA a plecat de la investigația jurnalistică realizată de Gazeta Sporturilor. Potrivit procurorilor DNA, citați de GSP, Udrea a hotărât organizarea Galei Bute, după discuții cu Rudel Obreja, după care le-a cerut subordonaților din Ministerul Dezvoltării să găsească soluții pentru finanțarea meciului, „urmărind obţinerea unor beneficii electorale, prin asocierea imaginii sale cu cea a lui Lucian Bute”, scrie g4media.ro.

Citește și: Elena Udrea, condamnată la 6 ani cu executare; merge la închisoare

Citește și: Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Io cand v-am spus ca astia cu sapca in cap complet nemeritat ies la pensie la 47 de ani si incaseaza pensii speciale, toti au sarit de fund in sus. In cazul de fata luati cu paine
1
0
Delincventa internationala
0
0
Lasa ca a3 oara daca fuge poate sunteti mai atenti
0
0
asta e la noi, careva ya dat duma aseara , asta e justitia la noi, ar trebui statul sai ya copilul casa si 20 de ani de puskarie, nenorocita de putana
0
2
PETROV cat mai repede
3
0
E in drum spre Moscova, fraierilor!!!
1
0
la puscarie?Pt conditiile de acolo va da in judecata statul la Cedo si va castiga mil de euro.Deci care-i scopul?Presa e comp lice cu ea.
3
0
Cu limbile voastre aspre
1
1
in costa rica ?????? ramane iar insarcinata !!!
3
0
la puscarie replica cenzura si elena!
2
0
Rusine autoritati !
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768