REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
30.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Elena Udrea a ieșit din pușcărie, dar prima dată nu s-a dus acasă. Ce destinație a ales

Elena Udrea a ieșit din pușcărie, dar prima dată nu s-a dus acasă. Ce destinație a ales

A.F. 10 septembrie 2023 | 17:25 2218

Elena Udrea, condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”, a ieșit pentru prima dată din penitenciar. Udrea a primit o permisie de Sfânta Maria pentru a-și petrece ziua cu fiica ei.

Elena Udrea a iesit din puscarie, dar prima data nu s-a dus acasa. Ce destinatie a alesElena Udrea

Elena Udrea nu a venit în București și a preferat să stea alături de fiica ei la Mănăstirea Ghighiu, aflată la câțiva kilometri de Ploiești, conform romaniatv.net.

Udrea și micuța Eva Maria au petrecut 3 ore la mănăstire, acolo unde s-au jucat timp de 3 ore.

Udrea a declarat în repetate rânduri că este traumatizată de faptul că nu îşi poate vedea copilul în condiţii decente.

Soțul Elenei Udrea: sunt mamă, tată, bunic și bonă

"Sunt și mamă și tată și bunic și bonă. Vine și mama Elenei, dar în weekenduri, să mă mai ajute cu cea mică, dar mă descurc destul de bine.

A început să întrebe unde e mama. Dorința ei de ziua de naștere este să stea cu mama ei", a spus Adrian Alexandrov, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana și numele ei îmi da senzația de scarba. Cum dădea ea pe geamul mașinii intredeschis, câte o ciocolata mica la copii, pe la tara....Cum țopăia ea pe tocuri de brand uri exorbitante, cumparata toată de la Milano și Paris....si ii pupau labele hoațe generali și miniștri.....Cum se alinta ea și făcea pe cantareata, jucând rolul de îndrăgostită de Băsescu, frumosul și virilul șef de stat și de partid....Cum întorcea ea pe dos guvernul și turismul, plimband valize cu bani și organizând gale....de box...Eheeee...toate s-au dus și acum interpretează rolul mamei persecutate, cica! Ceva Costa Rica, Grecia, nimic, nimic? O evadare micuta prin lumea mare și pastratoare de conturi bancare, nimic, nimic? La Gloria ei, ma aștept la orice, eu palmas amarat al planurilor fentate de escroci fără număr! O pizza ceva...de la Bica? Între prietene....
7
0
Bietele de ele! Ce spunea seful ei Traian Basescu, acum ceva vreme (cand ei erau pe val)? "Romania a devenit o tara de mamici si de bebelusi"! A protestat in vreun fel Elena Udrea atunci? Despre conditiile din penitenciare a suflat vreo vorba? Se afla la butoane la propriu! Putea sa schimbe orice, daca voia! Acum trebuie sa cedeze tot ce-a furat, celor care se afla acum la butoane! Indiferent cu cati bani va ramane, nu compenseaza acesti ani petrecuti dupa gratii. Va spun eu, ca un om simplu: orice zi de libertate este inestimabila! Si urmeaza eternitatea! Brrrr!
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768