REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Elena Udrea află dacă va petrece sărbătorile de iarnă acasă!

Elena Udrea află dacă va petrece sărbătorile de iarnă acasă!

Mirela PASCAL 12 decembrie 2023 | 12:48 4084

Elena Udrea află marți dacă va fi sau nu eliberată din Penitenciarul Târgșor. Apărătorii ei au cerut revizuirea condamnării din Dosarul Gala Bute. Cerea a fost făcută în baza unei note secrete a SRI, care a ajuns la dosar abia după pronunțarea pedepsei de 6 ani de pușcărie.

Elena Udrea afla daca va petrece sarbatorile de iarna acasa!Elena Udrea

Elena Udrea află dacă va petrece Sărbătorile de iarnă acasă cu familia. O decizie este așteptată a fi luată azi la ICCJ. Pe data de 29 noiembrie 2023, Înalta Curte a rămas în pronunțare cu privire la admisibilitatea în principiu a cererii de revizuire a condamnării din Dosarul Gala Bute. Totodată, judecătorii vor soluționa în această etapă preliminară și cererea Elenei Udrea de suspendare a executării pedepsei, scrie ziare.com.Avocații Elenei Udrea se bazează pe o notă strict secretă a SRI, al cărei conținut a fost dezvăluit în 2018 de către Traian Băsescu. Pe data de 16.05.2018, fostul președinte al României a reprodus în Parlament conținutul documentului strict secret, însă nu l-a dat publicității niciodată. Traian Băsescu spunea atunci că ofițerii SRI documentaseră activitățile infracționale din Ministerul Dezvoltării și Turismului, pe vremea când instituția era condusă de Elena Udrea.„Acest document informează că sunt nişte infracţiuni: un domn care dă mită, altul care primeşte şi face trafic de influenţă în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Niciun cuvânt despre ministru. El identifică şi cursul traficului de influenţă, care sunt directorii, persoanele din minister care au beneficiat şi de mită şi au pus pe roate nişte plăţi.
Rezultatul de astăzi este că toţi cei nominalizaţi şi mituitorul şi beneficiarii mitei au devenit din oameni care încalcă legea, denunţători. (…) Singurul denunţat de cei prezentaţi a comite infracţiuni a fost ministrul şi el a fost consistent condamnat în instanţa de fond. Este vorba de Gala Bute.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
baaa, toti borfasii ii rad si ii dau cu tifla la tanti Nuti, nu va este rusine? La puscarie cu babele traficante de patrunjelll!
4
0
Sa fie eliberată. Arată prea bine ca să stea la pușcărie.
3
7
Sper sa nu! Sa dea înapoi toți banii furați!! Nenorociți hoți au păstorit sărmana tara noastră! Huoooooooo!!
8
2
Judecatorii GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT.
13
1
ar fi asta furi, te imbogatesti din ce furi la stat, denunti pe cineva de preferinta un sef mai vizibil cu dusmani politici puternici si ca sa aiba si dnaul cu ce defila si sa-si justifice salariile, scapi si de bucuri de avere; oricum e imposibil de crezut ca ea nu stia nimic si era inocenta cum se preface mai ales ca a mai avut dosare de care a scapat fara judecata si era sa scape si de asta cu prescriptia; inteleg ca era o gasca mare de hoti din care a pica numai ea si evident e suparata foc
11
4
Ce buze ai Elena....
6
3
Eh, spalata e ca si noua!
8
3
O mama hoata care sta la puscarie pentru furtul banilor tarii din taxe... Tine un peste care ii mananca banii furati. Noi trebuie sa muncim sa punem banii furati zi de zi pana la 65 de ani acum. Fara mila, pedepse grele la talhari si tradatori.
16
2
Ce mai vrea Urdea nu ii ajunge ca a fast iertata de doua dosare penale und era dovedita ca vinovata dar au prelungit judecatori ultima decizie pana s-a ajuns la prescriierea faptelor ?.
12
2
Specialii noștri drogați, dau câștig de cauza celor cu care se droghează. Ei nu sunt oameni, sunt diavoli, în adevăratul sens al cuvântului. Nu mi am imaginat ca poți fii atât de meschin, ca poți sa calci pe cadavre, vrea sa călcați pe cada rele copiilor voștri, nenorociților. L ați salvat pe Pascu, acesta a băgat doi studenți în pământ. Ce ziceți? Oare voi aveți suflet, ca gândiți la fetita aceia ce creste fără mama? Jegurilor
14
0
nostri care favorizeaza des infractorii la toate nivelurile are sanse mari; dupa ce l-au eliberat si spalat pe piedone ne putem astepta chiar la orice; depinde mult de mila mafiei politice care influenteaza des deciziile judecatorilor si procurorilor
14
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677