REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Elena Udrea explodează după pregătirea eliberării lui Bogdan Olteanu: O încălcare brutală a legii

Elena Udrea explodează după pregătirea eliberării lui Bogdan Olteanu: O încălcare brutală a legii

Replica API 11 iulie 2022 | 00:00 3125

Elena Udrea a explodat din nou din spatele gratiilor. După ce a acuzat de mai multe ori că e închis în mod ilegal, Udrea s-a enervat iar la auzul veștii că Bogdan Olteanu urmează să fie eliberat. Fostul ministru susține că arestarea sa e o încălcare brutală a legii.

Elena Udrea

„Ce fel de Justiție este cea în care unii, sunt eliberați legal din închisoare că urmare a respectării de către judecători a deciziei CCR (cea privind prescripția), în timp ce eu am fost băgată ilegal în închisoare, ca urmare a încălcării de către anumiți judecători a deciziei CCR (cea privind ilegalitatea compunerii completului de judecată)? O încălcare brutală și abuzivă care face că eu să stau arestată ilegal deja de 300 de zile și din cauza căreia nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”, scrie Udrea pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Celor care dau Negative
0
0
Nu o cunosc pe Udrea,nici nu sunt de partea ei dar...legile au ferastruici si pot fi interpretabile. Asa au fost facute si votate tot de ei in favoarea lor, in functie de cum bate vantul in politica:de la stanga la dreapta,de la dreapta la stanga si cum ar fi mereu trece prin centru. Cand vantul e vijelios,cate unul isi pierde echilibrul.
1
0
MOARA PULIMEA DE NECAZ.
1
0
o pocnitoare explodeaza mare stire .
1
0
Ce ati semanat asta ati cules doamna Udrea. Sa ne amintim de anii 2013-2015 cand in numele anticoruptiei era ziua si arestare. Cand toti adversarii politici aveau dosare si erau haituiti. Poate inteleg si cei care ne conduc azi ca si ei ocupa vremelnic niste functii, iar ce va urma...vom vedea. Toti se cred Dumnezei cand ocupa niste functii iar acum spun ca nu-si pot vedea copiii.
1
0
fa poseta ordinara zecii de mii de euro ai dat pe posete genti acum plangi ca o putoare la multi ani in penitenciar
0
0
fa elena,daca nu poti suporta consecintele,nu fura.ai facut fapta,plateste.nu mai tot cersi,zero compasiune ptr tine.sa iesi din pirnaie cind termina fata facultatea.banii furati,recuperati fa!
0
0
cred ca mai urmeaza si alte dosare dar si alte condamnari, dar mai ales vrem sa vedem confiscarea averilor si recuperarea prejudiciilor, ca au fost multe
1
0
Nu este nimic interesat,posteaza tot asha cum posta si Dragnea,cum conducea Gigi Becali FCSBeul din puscarie si exemplele pot continua.
1
0
Toata lumea arunca cu piatra. Interesant este cum de posteaza individa pe facebook odata ce este arestata. Asa cum spunea un director de penitenciar individa sta in sectiunea VIP. Daca era la ocna cu tarnacopul in mana dupa sare nu mai avea timp sa stea pe facebook. Saracuta de ea nici usturoi nu a mancat nici gura nu ii pute. Daca vrea sa o vada pe fiisa sa o vada in poze. Pacat ca statul nu recupereaza tot ce a furat. O sa iasa binemersii si o sa isi puna curul ala sexy pe un morman de bani.
0
0
mai imparte si tu si scapi ca asa este la noi
0
0
Sa le s**i pwlla daca nu mai poti de cei care vor scapa cu prescriptia
1
1
PRADUITOARE ZICE CA ESTE NEVINOVATA! Cati oameni nevinovati au bagat in puscarie EA cu gasca ei! Merita sa zaca pe viata acolo!
0
0
Olteanu scapa ca nu afugit ca tine ,ai zis ca esti smechera
2
0
Sa putrezeasca in puscarie la cit a furat. Prejudiciul a fost recuperat. Nu,ca legea executarii silite este o gluma de p***t gust.
1
0
Vom apuca ziua cand se va desfiinta prescriptia ?
0
0
Infractoarea neamului
0
0
Hoatttooo ooo
0
0
Nutzi are dreptate,ar fi trebuit sa primesca 25 de ani cu executare la munca"caci puscaria nu-i hotel sa stai acolo pe bani contribuabililor"si E.Udrea si Olteanu.
1
0
Nici la puscarie , nu le mai tace gura...
0
0
ca-ti mai iei cativa anisori
0
0
Cum a scris pe facebook ,stiam ca nu are voie cu telefonul in puscarie! Eu nu a-si fi inchis-o,i -asi fi luat ultimul banut,o lasam in libertate dar cu pasareaua goala
0
0
acuma putem conversa udrea,cit esti la pastrare.ia spune,cum era cnd caraibanii cu sacosa,cum ii imparteai,cum iti dadea banca sute de mii euro cash desi n.avea voie? Citi bani ai platit impozit ptr alea 16 milioane euro declarate,din salariu,nu.i asa? dar sutele de milioane la pastrare in porto rico,etc,la alea cine are acces?
2
0
intereseaza soarta ta???? distractie placuta in continuare.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513