REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Elena Udrea face mărturisiri despre detenția din Costa Rica

Elena Udrea face mărturisiri despre detenția din Costa Rica

Replica API 26 decembrie 2018 | 00:30 494

Elena Udrea susține că perioada petrecută în arestul din Costa Rica a fost mai grea decât cea din România, menționând că punctele sale de sprijin au fost familia și Alina Bica.

"Cel mai greu de suportat era că nu eram cu copilul meu. Că eram cu Alina a făcut mai ușoară perioada aceasta, departe de țară. A fost mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015 în arestul din România, dar Dumnezeu a făcut o minune. Nu știu ce aș fi făcut fără mama, fără Adrian. Copilul e bine. Presupun că mama a suferit la fel de mult ca în 2015, acum mă gândesc că poate și-a umplut timpul cu Eva. Mi-am văzut copilul de 5-6 ori.

Am dormit cu ea (n.r. cu Alina Bica) două luni, în pat. E bine, cât poate fi o persoană în situația dată. Să o întrebați pe ea cum se poate simți o persoană hăituită din țara ei.

Zilele acestea o să mă gândesc doar la familia mea și încerc să mă bucur de familia mea, mă bucur foarte mult că îmi voi petrece ziua cu copilul meu, familia mea. Cel mai important e că suntem împreună. Fata mea e cetățean costarican. Mi-aș fi dorit foarte mult să crească în România", a declarat Elena Udrea, la Antena 3, potrivit Știri pe surse.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
HOATA NESIMTITA CE ESTI ! bani unde sunt !!! penaloo !!! nu ne vinde gogosi cu copilul tau ...
0
0
Uitati-va cine a ajuns sa conduca acum RO si noi stam ca prostii si ne uitam la ei in loc sa-i luam cu parul sa se ascunda singuri in puscarie de furia poporului! Toate corvetele lu DRACnea fac stiptiss in parlamentul RO si toti borfasii stransi ciorchine in jurul lui fac LEGI doar pentru HOTI. Mai avem si un IMN..si nu ne DETEPTAM DE LOC! Tot adormiti suntem si-i lasam pe toti golanii sa ne scuipe-n obraz! Ne uitam cum ne fura banii din Buget, cum ii impart HOTII intre ei si...TACEM. Pana cand!
0
0
Ti ai tras o cu bica?BANII NUTII, BANII,UNDE SUNT BANII NUTI
4
1
nutii cica-i nevinovata precum alba ca zapada.dar cu ce se intretine aici si in costa rica,numai spun de gigolo care banuiesc ca coststa,sa avem pardon dar toti hotii din romanica dupa ei iar putea picta daniel securistul pidosnic pe braul cazematei neamului ca sfinti contemporani cu mozaic din aur
2
0
Alina Bica,Elena Udrea, DRACUNEA ... SA VA CACATI CUIE SI CIOBURI PANA !!!! SI SEMIANALFABETA ..
1
0
Nu achitat deci un alt complet poate baga un supliment de viteza pt.sustragere si iaca-ta 10 ani cu bila de glezna finuta!
2
0
Lenuta si Basaul au facut ca prin actiunile lor sa sufere sute de mii de femei cu copii,asa ca nu impresioneaza pe nimeni jeluirile cocotei. Oricum,zilele fufei vor fi naspa si din pacate prea putin naspa fata de cat ar merita.
8
1
Dar cand dadeai pe o poseta cat pentru o masina era bine?
7
1
E L E N A A A A A A!!!!!!
2
3
minunea a venit de la tudorel ,complet de cinci ilegal constituit,adica ar fi un full de popi cu asi in coada dar fugi de acolo rapid ca te prinde completul nou full de dame cu valeti in coada si te vara la beci iarasi,astora din america de sud nu le plac hotii nici cu lamaie
7
1
Hai nutica nu mai zbieri ca nu sunt toalete igienice in arest.In Romania ai facut panarama despre conditiile din arest.Acolo esti mielusea,nu mai vrei sa dai cu var la wc.Las-o pe fii-ta sa traiasca in costa rica si daca fura ca tine sa faca parnaie.De aia vrei sa traiasca in Ro? Ca sa fure si sa nu fie pedepsita?!!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510