REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Elena Udrea își adună forțele: O să fie o surpriză ce voi face în continuare

Elena Udrea își adună forțele: O să fie o surpriză ce voi face în continuare

Replica API 23 septembrie 2019 | 00:35 529

sursa foto: Digi24

Elena Udrea, fost ministru, lider de partid si candidat la prezidentiale, spune că o să fie o surpriză traseul ei profesional, scrie stiripesurse.ro

Întrebată de realitatea.net daca se gandeste sa revina in politica, Elena Udrea a afirmat: "Astazi, chiar nu ma gandesc la povestea aceasta cu politica. Remarcam, asa, faptul ca in timp ce astazi doi candidati importanti la alegerile prezidentiale isi depun candidatura, eu imi botez copilul. Acum 5 ani, imi depuneam eu candidatura, dar viata a schimbat in asa fel lucrurile, incat, pentru mine, astazi, se intampla un moment mult mai important decat a fost acela in care eu candidam. Nu ma gandesc la politica".

Chestionata ce intentii are in privinta vietii profesionale, Udrea a replicat: "Cu avocatura, om vedea, pentru ca ceva activitate trebuie sa am, nu pot sa raman acasa (...) Voi sta in continuare cu copilul, dar o activitate profesionala nu m-ar incurca pe cat m-ar fi incurcat politica, spre exemplu, in perioada aceasta. In mod cert, imi adun fortele, iar pe viitor voi lua o decizie. Chiar ma gandesc ca o sa fie o surpriza ceea ce voi face eu in continuare, profesional. In politica nu ar fi o surpriza pentru nimeni daca as reveni. Pot sa va spun ca se refera la activitatile mele profesionale de viitor, nu la cariera politica, despre care nu discutam acum".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De Basescu ptr.ca a fost securist?
0
0
Retrage-te si nu mai deschide gura !
0
0
Pisete pe kowesi,alina gorghiu,punele sa te lingga ca inainte.vezi kil bill.
1
0
O sa mai faca un copil?
1
0
Ar putea sa nu ne mai deranjeze. Oricum e posibil un vot de la Base.
2
0
o sa mergi la puscarie asta o sa faci in continuare ca pt curva pe centura esti cam baba .apropo cind returnezi banii furati ?
4
0
Udrea o puscariasa fara caracter. ea statea supt birou si Chiorul Securist Basescu radea deasupra. Oameni mizerabili care nu numai ca nu au facut nimik, au si furat si tradat Tara Romaneasca la greu.
4
0
taci si sugio,,pui de sepilieni.
6
1
esti un idiot.. femeia chiar daca cel mai probabil este o corupta crasa aflata mereu in miezul evenimentelor la timpul ei s-a dovedit ca politician pleonasm cu a fi corupt mult peste majoritatea barbatilor a stiut sa fie eficienta in ministerele pe unde a lucrat si a sprijinit masiv investitorii pt ca stia ca asa se fura dar se si face ceva pt oameni
2
10
Bravo limbaii mei sa ma lingeti in rozeta non stop...succesuri maxime nu ratati si coitele
1
8
Stai in plm si chetuie bani care i ai caci ai f.multi si nu te mai etala caci directia ta e tot la mititica.
10
1
Zdreanta ordinara! O hoata nenorocita, ca si restul clasei politice trecute sau prezente..Din cauza celor ca ea mor oamenii cu zile in Romania si nimic nu merge cum trebuie..
15
2
Ne sfideaza cu zambetul pe fata! O sa afle si fiica-sa cine e madame Udrea!
14
0
coorvetu asta penal, nu trebuia sa fie in puscarie?
20
0
Ce le doresti unora sa ai parte puscarie jigodie imputita
6
13
Romanul are memoria scurta
18
0
Nu va face nimic, are bani sa traiasca in lux 3 generatii!
25
0
Si cu puscaria cum ramane, te mai intorci acolo????
26
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016