REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Elena Udrea, sărbători în spatele gratiilor. Iubitul îi pregătește o surpriză

Elena Udrea, sărbători în spatele gratiilor. Iubitul îi pregătește o surpriză

A.C. 24 decembrie 2023 | 00:00 2587

Elena Udrea nu se va putea bucura de clipe petrecute în familie de Crăciun. Fostul ministru rămâne după gratii după ce instanța a respins cererea de revizuire.


Elena Udrea, sarbatori in spatele gratiilor. Iubitul ii pregateste o surpriza Elena Udrea și Adrian Alexandrov

Fostul  ministru va petrece și în acest an Crăciunul și ziua ei de naștere din spatele gratiilor. Elena Udrea spera să se bucure de sărbătorile de iarnă alături de familie. Instanța a respins cererea de revizuire depusă de aceasta. Astfel, Elena Udrea va fi nevoită să rămână în închisoare. Cu toate acestea, de ziua ei va avea parte de o surpriză extrem de emoționantă.

Va fi vizitată de iubitul ei

Fosta membră a Camerei Deputaților va avea parte de un moment special. Aceasta va fi vizitată de iubitul ei, Adrian Alexandrov. Bărbatul nu va merge singur la penitenciar și însoțit de fiica lor, Eva Maria.

Astfel, Elena Udrea își va sărbători ziua de naștere în penitenciar. Fostul ministru va împlini pe 26 decembrie, vârsta de 50 de ani. Este deja al treilea an în care aceasta nu poate fi alături de familie de sărbători.

„De Crăciun Elena nu va putea să o vadă, dar avem o vizită pe data de 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, când este ziua ei de naștere, așa ca mergem să o sărbătorim pe mami cu tort și multe îmbrățișari!”, a spus Adrian Alexandrov.

Elena Udrea, absentă din viața fiicei sale

Fostul ministru al Turismului spera să fie eliberată pentru a petrece timp alături de fiica ei. Elena Udrea este absentă din viața fiicei ei de mai bine de doi ani. Micuța Eva Maria a împlinit vârsta de cinci ani, Cu acest prilej mama ei i-a transmis un mesaj emoționant.

„ La mulți ani, fetița mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică, și să rămâi plină de iubire în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine. Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani. ”, i-a transmis aceasta, conform evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Așa sunt proștii întotdeauna îi plâng pe escroci de ce nu i se confiscă averea sunt banii țării familia lu n×××××××ta asta beneficiază de bani furați și dintraceștea mai sunt care s-au evaporat cu banii r*mâniei. Acolo merită să fie.
1
0
Comentarii de p***t gust. Drogații noștri speciali își apară drogații,exp Pascu. Sa mergi pana într-acolo încât sa spui tu magistrat ca acele suflete nevinovate putrezesc în pământ, doua familii distruse pe viata, ca și ei se fac vinovați? Cât de cretini sa fii? Aceasta femee este mamă i ai te de toate, ca a greșit sau nu, se va clarifica în timp, dar sa mergi atât de departe încât sa nu admiți o întâlnire între mama și copil, întrece orice. De ce pe drogat ul unui p******r l ați scos de după gratii? Cu furcile și cu topoarele meritați sa fiți alergați și căsăpiti. Voi nu sunteți oameni ci niște bestii ordinare. Timpul va ajunge și la voi. Veți plăti pentru copii care dorm nemâncați, de bătrânii care nu și mai permit nimic, ca voi, îmbuibați lor sa va l Rădăuți. Veți plăti scump
6
2
asta a ramas sa-i pape agoniseala
5
2
Din pacate asta e adevarul. Si prostii tot noi raminem. Iese fata mare dupa care va deveni o respectabila femeie de afaceri ca multe alte centuriste, care acum sint numite doamne. Ne meritam soarts
7
1
Asa pateste daca a luat asupra ei totul. Singura nu avea cum sa faca milioanele,sa intocmeasca toate contractele cu probleme,multe altele. Loiala ,plateste. Are caracter formidabil,pacat ca a fost dedicata unor lichele si grupuri toxice. Nu este nevinovata,insa sunt altii vinovati ,ticalosi care se bucura de libertate .
8
1
fraierii trebuie sa plateasca! capii se plimba liberi!
4
0
La Multi Ani Ilenus.Aku da Sarbatori sa-ti intre vioi o pwla-n kur da la vre-un detinut feroce sa te simti si tu fericita.
7
1
Dar de milioane de euro se bucura??
3
0
Hai la multi ani in parnaie! Ce atata graba? Sa mai profite si Adi de libertate!
5
1
Și când te gândești că traian basecu voia să o facă președintele țării...
8
0
Borcea când era în închisoare avea o suta de invoiri sa își f..a curvele și sa procreeze, asta nu poate fi lăsată o data sa stea cu fetita de o sărbătoare Sfântă. Asa suntem noi r*mânii de aia ne am și omorât conducător în ziua de Crăciun. Răspundem la ordine.
7
2
Ce blondă mișto
3
0
Face cinci ani, ramane cu averea. O afacere buna pentru o fosta centurista.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510