REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Elena Udrea va fi extrădată în România. Decizia este definitivă

Elena Udrea va fi extrădată în România. Decizia este definitivă

Replica API 10 iunie 2022 | 18:06 1913

Magistrații de la Curtea de Apel din Sofia, Bulgaria au decis vineri, 10 iunie a.c., ca Elena Udrea să fie extrădată în România. Decizia instanței bulgare este definitivă.

Elena Udrea

Pe toată durata procesului Elena Udrea a susținut tot timpul că nu își dorește să fie predată în România și speră ca măcar justiția din Bulgaria să o judece corect.

Astăzi la ieșirea din sala de judecată fostul ministru al Turismului a făcut o acuzație extrem de gravă.

"În data de 7 aprilie atunci când s-a dat sentința în România în cazul meu, doi judecători din completul care au dat această sentință au fot chemaţi la Parchetul General şi au fost amenințați cu pușcăria dacă nu dau sentința de condamnare în dosarul Gala Bute.

În mod cert decizia împotriva mea s-a luat cu presiune. Au fost cele mai lungi două luni din viaţa mea", a spus Elena Udrea care a precizat că a făcut 20 de ani politică şi nu îi este frică pentru viata ei, dar are un copil acasă şi se așteaptă la orice dacă o să fie trimisă într-o închisoare din România, scrie antena3.ro.

Reamintim că la începutul lunii aprilie, Elena Udrea a fugit din România, înainte ca Instanța supremă să confirme condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul Gala Bute.

Pe 7 aprilie, Udrea a fost prinsă de poliţia de frontieră din Bulgaria, în timp ce încerca să treacă în Grecia cu un autoturism pe la punctul de trecere Kulata.

La scurt timp Tribunalul districtual din Blagoevgrad a aprobat punerea în executare a mandatului european emis pe numele ei şi extrădarea în România, iar Elena Udrea a atacat acest verdict la Curtea de Apel din Sofia.

Magistrații de la Curtea de Apel din Sofia, Bulgaria au decis astăzi ca Elena Udrea să fie extrădată în România. Decizia instanței bulgare este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce este peste este bine venit frate
0
0
Intindeti covorul rosu
0
0
Mai face nuti cele 10000 de apartamente la cluuuj?
0
0
Rusine CONSTANTA, am vazut la tv un spectacol de retragere al """ constanteanului "" HORIA TECAU, ei GHICI a fost la CLUJ . Felicitari Mazare Fagadau Chitac
1
0
Foarte bine,o decizie normala a judecatorilor bulgari care este ca si cum ar fi spus:"ai fost judecata si condamnata de un tribunal din Romania dute fato in Romania si lasane pe noi",lucrul asta ar trebui sa functioneze intre toate tarile membre ale Uniuni Europene,nu justitia unei tari membra U.E.sa contrazica decizia justitiei din alt stat membru U.E.unde infractorul a comis fapta,a fost judecat si condamnat.
1
0
inchisoare pe viata pentru t*****a asta
0
1
Sa plateasca rec ca a furat pe fata 10 ani acoperita de Base si acolitii lui ei au format statull paralel
0
0
Iar unii nu pot dormi daca nuty nu este la parnaie.dejectii umane ce doriti unora sa aveti parte de ele cu toata familia.
1
2
Fata isteata, hai nu fiti rai.
1
0
o vestebuna.urmeaza sa.i luati banii hoatei,sint furatide la noi.pima una alta,cit impozit a platit pe aia 16 milioane euro declarati???fiscul,se audiiiii?
0
0
sa iesi de la mititica peste 20 ani... cand o sa fi o babaciune
1
0
Din cauza asteia si a hotzului de Basescu murim noi de foame , acum !
3
0
Bah sarmana, glumesc. Ii doresc LA MULTI ANI cu executare.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513