REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Elev de 15 ani, reținut după ce a amenințat un profesor cu un cuțit

Elev de 15 ani, reținut după ce a amenințat un profesor cu un cuțit

Valentina CAMARA 20 aprilie 2023 | 12:34 993

Anchetă de amploare în Bacău, după ce un elev de liceu a amenințat cu cuțitul un profesor, în sala de sport. Băiatul de 15 ani a fost dus la poliție pentru audieri și apoi reținut.

Elev de 15 ani, retinut dupa ce a amenintat un profesor cu un cutit

Poliţiștii din Bacău au fost sesizați miercuri, prin apel la 112, de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care a spus că, în timp ce se afla în incinta unei unităţi de învăţământ din oraș, a intervenit pentru a aplana un conflict spontan între un elev şi un cadru didactic, elevul având asupra sa un cuțit.

După ce a amenințat profesorul, elevul a fugit din școală abandonând și cuțitul

Polițiștii au stabilit faptul că un elev în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla în sala de sport, pe fondul unor discuţii contradictorii cu profesorul, a scos din rucsac cuțitul cu care l-a ameninţat pe profesor. După acest incident, elevul a părăsit incinta şcolii, abandonând și cuțitul.

„Minorul a fost identificat la scurt timp de către o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 1 Poliţie și condus la sediu pentru audieri. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară care au luat măsura reținerii tânărului de 15 ani”, transmite, joi, Poliția Bacău.

Băiatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare, potrivit observatornews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Media sociala face din toti dezaxatii cu fasaieli in cap vedete,personaje ,,cool'' La teveuri sunt aduse cocote si dilii prezentati drept vedete,modele pentru tineret. Termenii folositi cand este aratat cate o scursura sunt blajini,astfel psihopatii sunt de fapt teribilisti,bandele de maimutoi agresivi sunt ,,ultrasi''si asa mai departe. De fapt nu se spune pe sleau ca a fi in afara bunului simt e nasol,ca nu esti cool si doar o cazatura de dispretuit si asa se incurajeaza comportamentul aberant, nu doar al tinerilor. Cand cei mai multi din cei ce ocupa scaune inalte nu le si merita,ce sa zica tinerii? Pai daca ai tupeu de nesimtit,ajungi sus. Nu e nevoie de educatie,respect si alte bazaconii,este?
1
2
Unde sunt scolile de corectie??? Asa va trebuie dacă v-ati "bisericizat" si LGBT-izat !!
4
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166