REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Elev de la Liceul de Informatică din Constanța, admis la Universitatea din Oxford

Elev de la Liceul de Informatică din Constanța, admis la Universitatea din Oxford

Replica API 10 iunie 2022 | 15:23 10249

Liceul Teoretic Internațional de Informatică Constanța se mândrește cu elevul Piuaru Mihnea, admis la University of Oxford – una dintre cele mai prestigioase universități din lume pentru a studia într-un mediu academic vibrant și de susținere, economia și managementul.

Mihnea este un elev competitiv, cu atitudinea și dorința de a reuși, fascinat de managementul economico– financiar și din dorința de a pune în valoare performanţele oamenilor, vrea să devină un bun antreprenor.

Pentru realizarea visului, el, încă din clasa a IX-a a început să studieze din pasiune cărți și reviste de specialitate, să urmărească seminariile experților din domeniul afacerilor sau pur și simplu s-a antrenat în discuții despre propriile afaceri a celor apropiați, le-a ascultat poveștile de succes și astfel, a reușit să adune idei pentru viitoarele lui proiecte pe care le va dezvolta, deoarece, el consideră că un antreprenor de succes este perseverent și pregătit să își continue planurile și în cele mai grele timpuri.

Pentru a deveni un specialist în previziunea financiară cu scopul contribuirii cu avantaje considerabile pe planul profitabilităţii activităţii unei firmei, s-a decis să studieze la Universitatea Oxford, care este recunoscut ca un lider global în domeniul economiei, dar și pentru mediul din care provin cei mai mulți viitori miliardari și să obțină diplomă de licență în Economie și Management.

Mihnea a ales programul de Economie și Management de la Oxford pentru consistență și calitatea sa deosebită, precum și pentru diversele oportunități și arii de studiu oferite.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa imi bag eu copilutzii in gura lu mamica taaaaa
1
0
are dragos bani!
0
0
articolul asta este cu dedicatie, va indeamna sa va bagati copiii in liceul asta al sectei lu' Fethullah Gulen, secta islamista, aveti grija, mai documentati-va inainte sa faceti greseli
0
0
Bravo lui! Dar sa nu uitam: e nevoie si de bani... Si eu stiu ce spun...
0
0
Felicitari!Ma bucur sa vad ca exista copii care au rezultate in urma muncii depuse.Pacat ca acesti copii nu se reintorc in tara,n-au loc de politicieni!
0
0
Bravo lui frate. Nu a stat si si-a pierdut timpul cu toate putorile la bere si frecat menta pierzand noptile pe te miri unde. Asta inseamna mindset calitativ si sanatos.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513