REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Elev din Tulcea arestat, după ce a fost prins că vindea droguri împreună cu alt bărbat

Elev din Tulcea arestat, după ce a fost prins că vindea droguri împreună cu alt bărbat

Georgiana BOGLEA 2 iunie 2024 | 16:40 354

Doi inculpaţi într-un dosar de trafic de droguri de risc - un elev şi o persoană adultă - au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv, după ce au vândut canabis unor consumatori, inclusiv elevi minori, din judeţul Tulcea.

Elev din Tulcea arestat, dupa ce a fost prins ca vindea droguri impreuna cu alt barbat

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Tulcea, din materialul probator administrat a rezultat că, în perioada decembrie 2023 - mai 2024, aceştia au deţinut, oferit şi comercializat diferite cantităţi de canabis (drog de risc) către consumatori, inclusiv minori (elevi) de pe raza judeţului Tulcea, cu sume cuprinse între 180 şi 300 lei.

În urma celor trei percheziţii domiciliare efectuate în oraşul Sulina au fost identificate şi ridicate diferite cantităţi de canabis, mai multe plante de canabis aflate în diverse stadii de dezvoltare, seminţe de canabis, ţigarete confecţionate artizanal, grindere şi obiecte purtând urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă.

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Tulcea au dispus sâmbătă, 1 iunie, reţinerea a doi inculpaţi (dintre care unul elev) cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

La aceeaşi dată, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Constanţa al Poliţiei de Frontieră - Biroul de Prevenire şi Combatere a Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere, Gărzii de Coastă - Grupul de Nave Sulina şi Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, conform stirileprotv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510