REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Eleva din Constanța, care a stat față în față cu Iohannis, și-a încheiat mandatul la Asociația Elevilor

Eleva din Constanța, care a stat față în față cu Iohannis, și-a încheiat mandatul la Asociația Elevilor

Victor ROTARU 25 septembrie 2023 | 00:00 4332

În data de 24 septembrie a.c., membrii Asociației Elevilor din Constanța s-au reunit în cadrul ședinței Adunării Generale, organul suprem de luare a deciziilor, prilejuită de organizarea alegerilor pentru funcția de președinte din cadrul Biroului de Conducere.

Eleva din Constanta, care a stat fata in fata cu Iohannis, si-a incheiat mandatul la Asociatia Elevilor

Astăzi mi-am încheiat mandatul de președinte al Asociației Elevilor din Constanța. După doi ani de lupte crâncene cu mediul politic, în contextul adoptării unor noi legi ale educației, a venit momentul să dau ștafeta mai departe. În acești doi ani, Asociația Elevilor din Constanța s-a ridicat pe noi culmi, arătând din nou faptul că orice schimbare din educație trebuie făcută având în centru interesul elevului. Mai mult, am reușit să arătăm că vocea elevilor trebuie consultată și că elevii se pot face auziți. Că nu există politici publice făcute pentru noi, fără noi. Am formulat amendamente și am fost prezenți la dezbaterile noilor legi ale educației, luptând contra lor. Am arătat că elevii se vor apăra inclusiv în fața instanțelor și că vor utiliza mecanismele justiției, ajungând până la Curtea Constituțională și învingând Ministerul Educației. I-am susținut pe profesorii noștri, ieșind în stradă cot la cot cu dumnealor și susținându-le doleanțele, atât public cât și în contextul negocierilor de la Administrația Prezidențială. Mulțumesc echipei pe care am avut-o alături în acești doi ani: Ioana Stamatin Cardello Francesco Diana Elena, Mara Ștefan Daria Gheorghiu Mihaela Radulescu Giulia Matei Oana Maria Mircică.  Mult succes, Lorena Drăgușin, în noul mandat! Sunt sigură că AEC este pe mâini bune și că vocea elevilor se va face în continuare auzită!” a transmis Ariana Dudună, fosta președintă a Asociației Elevilor din Constanța.

Eleva din Constanta, care a stat fata in fata cu Iohannis, si-a incheiat mandatul la Asociatia ElevilorLorena Drăgușin

Noul președinte al Asociației Elevilor din Constanța este Lorena-Dina Drăgușin, fost vicepreședinte AEC, elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic "Ovidius".

În funcția de vicepreședinte au rămas următorii elevi, cu mandate în desfășurare:

●    Diana-Elena Grișcă, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național "Mihai Eminescu"
●    Ioana Stamatin, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”
●    Daria-Andrada Gheorghiu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național de Arte "Regina Maria"
●    Mara Ștefan, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național “Mihai Eminescu"
●    Francesco-Giovanni Cardello, elev în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic "Gheorghe Miron Costin"

,,Sunt recunoscătoare oportunității care mi s-a oferit și sunt sigură că vom avea o colaborare frumoasă. Îmi doresc ca următorul an să fie plin de realizări și de victorii pentru elevi și vom continua să luptăm până când toate drepturile elevilor vor fi respectate.”- Lorena Drăgușin, președinte AEC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da, isi iubeste tara, Germania, ne a umput tara de magazinele nemtesti, lidl si kaufland, portul cta este controlat de o banca din Germania, resursele tarii pe mana austriecilor, da, iubeste alta tara decat ROmania... jefuitorii tarii, psd si pnl
3
0
L-am votat, este un om capabil si iubitor de tara, il votez iar in 2024.
0
6
Ce model esti tu pentru colegii si elvii pe care ii reprezinti? Cum sa apari boita? Cati ani are? Eleva "model" pentru generatia de azi.la liceul Ovidius merg boite la ochi si rujate.Unde merge presedinta rujata,rimelata,fardata,pensata,vopsita? Par ravasit nearanjat,neimpletit. La scoala in niciun caz.Fac liceul de ras.
8
4
Ce eleva? Ca parea baiat toata ziua. Bine ca nu mai e! Ca ma intrebam daca nu cumva era pusa acolo sa destabilizeze mintea copiilor cu lgbt. Si asa asemenea organizatii sunt satelitii partidelor. Comunicatele de presa sunt facute tot de adulti. Ei sunt marionete!
12
3
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
12
1
mai educata corecta si curajoasa decat majoritatea politicienilor mi-a placut de ea ar trebui sa intre in politica eu as vota cu ea sa te legi de aspectul unui om este o mare magarie
5
4
A fost o onoare ptr ea să stea în fața unui i*******r care își vinde țara ?!?!?!
6
4
Asta are secxul incert, probabil un baietzel. Useristi si lepre sunt acesti mici infractori. Testati antidrog si rezultatul pozitiv 100la100.
10
8
O cretina. Cu cine s-a luptat?
11
6

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677