REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Eleve momite, în parcarea unui liceu, să facă videochat, de un individ care avea doi câini periculoşi și droguri

Eleve momite, în parcarea unui liceu, să facă videochat, de un individ care avea doi câini periculoşi și droguri

A.F. 9 aprilie 2024 | 19:58 1246

Un individ în vârstă de 38 de ani a fost capturat de jandarmi în timp ce încerca să abordeze eleve, distribuindu-le pliante pentru videochat, în parcarea unui liceu din Iași. La momentul reținerii, asupra sa au fost găsite substanțe interzise și doi câini periculoși, unul dintre aceștia fiind lipsit de botniță. Individul a fost sancționat și dus la sediul Poliției.

Eleve momite, in parcarea unui liceu, sa faca videochat, de un individ care avea doi caini periculosi si droguri

„Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona unui liceu din Iaşi a observat, într-o parcare din apropiere un bărbat care avea în lesă doi câini periculoşi, unul dintre ei neavând botniţă. Apropiindu-se de bărbat, jandarmii au observat că acesta aborda pe stradă elevele liceului, împărţindu-le pliante de promovare a unui studio de videochat”, a arătat, marţi, Jandarmeria Română.

În urma verificării identităţii acestuia în aplicaţia E-DAC, pe numele bărbatului în vârstă de 38 de ani a fost identificată o semnalare, motiv pentru care acesta a fost dus la Poliţie, potrivit news.ro.

„De asemenea, în urma controlului corporal preventiv, asupra persoanei a fost găsită o folie de aluminiu împăturită, în interiorul căreia se afla o substanţă vegetală de culoare brun-verzuie. Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de substanţe cu efect psihoactiv, fiindu-i aplicată şi sancţiunea contravenţională pentru nerespectarea legislaţiei privind regimul câinilor periculoşi”, a menţionat sursa citată, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate era Faitas de la Blaga el are obiceiul asta ...
0
0
Le scuturi si cad cauciucurile ( di l dooo -urile ) din ele :))
3
3
Nimic nou sub soare :)) in constanta e jale , numai “independente” gasesti
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510