REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Elevi minori, la o petrecere cu îndemnuri la consum de droguri. Părinții au plătit 7.000 de euro pentru „distracție“

Elevi minori, la o petrecere cu îndemnuri la consum de droguri. Părinții au plătit 7.000 de euro pentru „distracție“

A.F. 4 decembrie 2023 | 17:48 3589

Sute de elevi, mulți dintre aceștia sub 14 ani, au cântat alături de mai mulţi trapperi pe versuri care îndeamnă la violenţă împotriva profesorilor, agresiune sexuală şi consum de droguri.

Elevi minori, la o petrecere cu indemnuri la consum de droguri. Parintii au platit 7.000 de euro pentru „distractie“AlbertNBN, petrecerea elevilor

S-a întâmplat la un concert care a avut loc după balul bobocilor organizat de liceul "Ion Maiorescu", din Giurgiu.

Conducerea liceului spune că nu are nicio legătură cu organizarea after-party-ului și că efectuează o investigație cu privire la cele petrecute acolo.

Directoarea unității de învățământ afirmă că, din câte a auzit, artiștii invitați au fost selectați ca urmare a unui sondaj în rândul bobocilor. Printre aceștia s-a numărat și AlbertNBN.

Părinții elevilor au făcut chetă pentru a achita onorariul de 7.000 de euro.

Trapper-ul AlbertNBN, mesaj după balul bobocilor: "Sunt repetent, nu mai merg, că am rămas a treia oară!"

"Ia-ți-o pe sor'ta, frate, ți-am f...t-o iară / P... sunt, să-mi mâncați p..a de c....a / Sunt repetent, m..e, doamna profesoară / Nu mai merg, că am rămas a treia oară!"

"Cichicean (Jackie Chan, n.r.), adu, c...e, nunceagul / Sunt din M6 și sunt Zorro cu briceagul / Am dat în el, l-a luat ambulanța cu sacul / Să-mi bag p..a, era băiat bun, săracul!"

"Intru-n club, cad blugii de pe mine / Plec cu șase fete, că sunt rupte pe pastile / Vin și verii mei cu mine, zici că sunt gorile / Crede c-o iau de nevastă, frate, și-a luat filme (?)", scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie sa înțelegeți ca se vrea îndobitocire tineretului prin asemenea genuri de muzica și alte emisiuni de c***t de pe la tv
0
0
OPRITI TIZGANIZAREA ROMANIEI.Sunt contra Tizganilor care au inceput sa faca legea in Roma nia
2
0
Pîrnăiasi in devenire acesti țînci cu creierul cît nuca
5
0
asta e viitorul, parintii de azi vor plange maine cand copiii lor vor ajunge sclavi platiti cu 2 lei, se vor trezi fara scoala si se vor apuca de vagabondaj, daca nu vor pleca din tara dar tot ca sclavi fara scoala.De ce nu promovati copiii olimpici?Cum sunt protejati de stat copiii cu rezultate bune la invatatura?Acestia nu sunt de dorit in tara, aici vrem doar proshti care sa-i manipulam cum vrem noi, deci...asta e viitorul nasol
8
0
Mai lasă și pe alții să comenteze.Dute in gatul marii de p***t cu drogangii tai
8
0
tineri vitoru tari
8
2
Cu 7000 de euro ar fi facut fericiti multi copii amarati de Craciun.
16
0
F bine, f bine. Vor fi sclavetii de maine. Imediat cum le mor parintii si nu o sa aiba cine sa ii intretina ii facem sclavi pe 2 lei. Cu cat mai multi prostani cu atat mai bine pt noi astia care tragem sforile dupa blocurile gri...
13
1
Parintii aia cu sute de mii euro in conturi... aia au copii care platesc pentru scumpa coke.
11
0
E fratele lui ESCU
6
1
Zona geografica spune totul…
16
0
Asta înseamnă libertate? Nu! Asta înseamnă ca statul, in intregul lui este deformat, incapabil , lipsit de valorile minime de interes vis-a-vis de educație, cultura si chiar fata de infractionalitate! Avem fix ce meritam !
20
0
Acum se va ,,autosesiza" vreo institutie a statului si va da o amenda de cel multi 1000 de lei! Multe locatii care chipurile nu servesc minori,sunt pline de tineri pana in 18 ani,care funeaza,vapeaza,consuma chiar si bauturi cu alcool! Controleaza cineva localurile sau magazinele care comercializeaza asemenea produse minorilor? Politia sau ANPC?
18
0
Dupa parerea mea faptul ca tineri ashtia stau prea mult pe tictok si alte rezele sociale i-a desprins aproape total de realitate pe copiii ashtia dasta li se pare lor versuri de genul asta ceva cool.Dar parintzi chiar nu au nici o autoritate in fatza copiilor lor de platesc mii de euro pentru asha prostii ?.
13
2
Tineri viitoru țări
12
5
La asa parinti, asa progenituri...cica liceu de "top". Conlocuitorii fac bani pe prostia romanilor. ptr instigare la violenta, ce masuri iau autoritatile??? Zero, urmeaza an electoral si e nevoie de voturile conlocuitorilor.
18
0
au facut cheta parintii 7000 de Euro ca sa-l aduca pe lesinatul asta? inainte sa dai banii, nu te interesezi si tu sa vezi ce are in repertoriu artistul respectiv. vinovati moral sunt toti parintii astia batuti in cap care nu s in stare sa faca o investigatie inainte de a lua o decizie.
30
1
ce va mirati ca pro stii, parintii lor nu canta cu mine si cu Caval cum ne pish am pe diaspora. Asa e la noi la Giurgiu, smecherie.
12
4
gunoiul asta infect trebuie bagat in ocna ca sa fie reeducat , ca in filmele alea cu margelatu , tinut cu apa si sare si pus la spart piatra , ca la fata care o are nu ii mai trebuie ciocan , t***n infect
29
0
nici cu parintii nu este in regula. trebuie sa ai ceva lipsa la mansarda sa dai bani progeniturii sa se distreze in cloaca aia cu asa-zisii artisti aka trapperi borati.
34
0
Batman Handel, voi nu aveați loc să vindeți droguri şi l-ați inventat pe Palaz Halas Hăndel
13
1
Sa vezi ce crime o sa avem
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510