REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Sâm., 14 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6852
23.4° Constanța Sâmbătă, 14 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6852
 

Elevi surprinși în timp ce se drogau într-un parc, în plină zi

Elevi surprinși în timp ce se drogau într-un parc, în plină zi

Georgiana BOGLEA 20 martie 2024 | 10:18 752

Momente șocante au fost filmate într-un parc. Mai mulți elevi ai Liceului cu Program Sportiv din Cluj au fost surprinși în timp ce se drogau chiar în plină zi.

Elevi surprinsi in timp ce se drogau intr-un parc, in plina zi

În loc să fie la școală, adolescenții au mers într-un parc din apropiere pentru consuma substanțe interzise. Tinerii au fost surprinși de la balcon de un localnic care a chemat de urgență poliția.

Bărbatul care face parte dintr-un ONG antidrog a reușit să îl prindă pe unul dintre ei, dar conform legii nu a avut voie să îl rețină. Astfel până la sosirea autorităților, băieții au fugit. Bărbatul spune că în parc nici măcar nu există camere de supraveghere, conform realitatea.net .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Propaganda comunista continua zi de zi in romania , in timp ce colosi precum America , Canada , Australia, Germania , Olanda , Cehia ,Malta, etc..au legalizat consumul de Canabis in scopuri recreative sau medicinale , in romania , spiritul comunist inca e viu printre noi , sute de accidente si crime cauzate de consumul de alcol dar nimeni nu are o problema cu asta , avem orase ca Vaslui , Botossani unde crapatu capului cu topoarele sunt la ordinea zilei din cauza bauturii dar domne sa fumezi un joint in 5 insi e crima cu premeditare....o sa mai treaca inca 20 de ani pana sa ne iasa spiritu comunist din oase..
1
0
Iar scrie-ți de rău despre noi tineri cei care sântem viitoru țări? Ști ce zic?
1
3
OK,mesajul care trebuie transmis cat mai des in toata media,ar fi cazul sa contina informatii clare despre faptul ca a te droga este o tampenie,ca arati ca un dobitoc si chiar devii dobitoc la propriu si nimeni nu te apreciaza pentru asta. Tinerii sa fie constientizati ca devin persoane detestabile ,ca dau dovada de inferioritate si fata de ultimii tantalai daca se drogheaza. In acelasi timp,sa terminam cu grija pentru drepturile traficantilor si sa cerem legi de duritate extrema fata de tot ce tine de droguri,violenta,trafic de persoane. Asemenea creaturi nu au ce cauta in societatea si asa bolnava.
3
2

REPLICA


LOTO

6/49
20466423235
5/49
818616137
joker
2831331245