REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
20.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Elevii Colegiului Mircea, distracție în pijamale în timpul pauzelor. Video

Elevii Colegiului Mircea, distracție în pijamale în timpul pauzelor. Video

Replica API 28 mai 2022 | 00:37 8010

Elevii unui liceu de renume din orașul Constanța au pornit distracția în timpul pauzei de clasă, adoptând o ”nouă uniformă”, pijamalele! Așa, ca de final de an! Bucuria acestora s-a încheiat repede totuși, dar nu înainte de a se filma și a face videoclipul public.

Petrecerea s-a mutat la liceu, și nu în orice fel… ci în pijamale! Aceasta este distracția unor elevi din cadrul Colegiului Național Mircea Cel Bătrân, aflați probabil în an terminal, care au decis să facă ceva inedit, de care să-și amintească toată viața. Totuși, tinerii și-au dorit să împărtășească momentul cu alte persoane, astfel că au publicat video-ul și așa a început distracția.

Elevii lăudați la ”scenă deschisă”

Amuzamentul elevilor a stârnit invidie în rândul celor tineri, mica petrecere fiind apreciată destul de mult în mediul online. ”De ce n-am și eu o așa școală sau așa colegi?” , a comentat o tânără la videoclip. Un alt tânăr a ironizat puțin atmosfera desfășurată în cadrul liceului, spunând că și-ar fi dorit să adopte această ”uniformă” la școală, însă nu are pijamale. ”Ce tare e asta, mi-ar fi plăcut și mie să vin în pijamale (adică în boxeri că nu am pijamale)” , a spus acesta.

De asemenea, situația aceasta este văzută ca un exemplu pentru tinerii privitori, care, își manifestă dorința de a participa la astfel de evenimente, cu astfel de ținute. ”Facem și noi?” , a adăugat o tânără. ”Vreau și eu așa” , a adăugat altă fată.

Directorul CNMB Constanța: S-au distrat!

Vasile Nicoară, directorul Colegiului Național Mircea cel Bătrân, în urma contactării de către Replica de Constanța, a ezitat să facă multe declarații pe subiectul acesta, din cauza faptului că nu cunoștea situația.

Totuși, acesta și-a manifestat înțelegerea pentru cei tineri, spunând că este o simplă distracție de-a lor.

Video:

”Nu cred că s-a întâmplat asta, dar chiar și așa… a fost cu siguranță o glumă, o distracție în timpul pauzelor… Probabil o glumă de vârstă mai mică decât capacitatea lor” , a declarat Vasile Nicoară, directorul Colegiului Mircea, pentru ziarul Replica.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In ranking-ul national,CNMB ati iesit pe locul unu la depravare si cocalarism.Apropos..celelalte licee din tara,au avut aceasta revelatie sa faca pijama party?ma refer la elite.Dar deh..voi sunteti miejii.Profesorii complici la anafalbetism si cocalarismul romaniei..si muncesc sase luni pe an.vara pe plaja,iarna la munte..
0
0
papagali drogati!
0
1
In ranking-ul national CNMB este pe LOCUL TREI dupa Gh. Lazar si SF. Sava din Bucuresti! In rest, Pofta Buna frustratilor semianalfabeti degustatori de cacat!
3
0
daca aveau boase faceau treaba a**a la ovidius
1
0
Lgbq scrie pa curu lor
1
0
Ce aveati pe sub pijamale ?
0
0
Era ultima lor zi de liceu. Lasati-i sa se pregateasca de champions league.
0
0
CNMB locul I ?! Sigur, la incompetenta, prostie, coruptie si nesimtire Asa.. si la prizat Cannabis
2
0
Explicatii si lamuriri pentru manelistii, cocalarii analfabeti care comenteaza pozele din Replica, cititul e lucru strain pt. voi, tinerii din poze sunt clasa a XII, XII egal 12 si liceul se termina dupa 12, sa inteleaga si marea majoritate a cititorilor Replica, era ultima zi de liceu pt. ei, termina mai devreme scoala pt. ca au BAC-ul de dat si au zis sa faca ceva misto in aceste ultime ore de liceu! In rest, tineti-o tot asa! Exista locul 1, CNMB, restul e poveste!! Succes!
1
0
Originalitate!
0
0
Citind comentariile putem spune ca suntem o natie de toata jena.Parinti sau alti elevi , niste frus trati , care isi dau cu parerea spunand ca fetele din acele poze sunt analfabete sau o sa devine nistepanarame pe onlyfans.Acest lucru dovedind nivelul lor de cultura sau a celor care au ales acest subiect pentrarticol.Evident totul este scos din context,nu este precizat ca acesti tineri au adoptat aceasta uniforma pentru ca era ultima lor zi in liceu si poate au vrut sa fie altfel fata de toate celelalte.Cert este faptul ca toti cei din poze va sunt net superiori voua ,cei care dati din gura
0
0
tiktoka rilor....
0
0
Astia de comentati, analfabeti cu 4 clase, n-ati reusit nici in vizita sa intrati CNMB, apoi sa studiati acolo. Vorbeste invidia si cei 2 neuroni din voi, mare rahat au facut..s au imbracat in pijamale in ultima zi de scoala. Incultilor
1
1
tarfet de mircea. clasic.
0
1
Am futut bagaboante de la mircea
2
0
Sa.ti dam la m**e Ana
1
1
Ce este atat de rau, ca si au pus niste pijamale???! Doamne.. ce comentarii!!!
0
0
p******a distractie.
0
0
prostiy tutie prostitutie
0
0
O noua serie de parasute pentru onlyfans si escorte prin europa..
0
0
Niste lepre, analfabeti in toate felurile
0
0
Futai........
0
0
A**a e respectul fata de scoala,profesorii sunt complici la ceea ce se intampla de aici si rezultatele.Daca la mircea se intampla asta...Totul se baga sub pres de catre directori..totul.Chiul ,golaneli se intra tarziu la ore etc.profesori inexistenti..sa le atraga atentia..sa-i educe..eventual.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768