REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
29.3° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Elevul care a ucis o tânără în Grădina Botanică din Craiova a spus că "nu suporta să vadă oameni fericiți"

Elevul care a ucis o tânără în Grădina Botanică din Craiova a spus că "nu suporta să vadă oameni fericiți"

Andreea Vlaicu 29 februarie 2024 | 13:00 1003

Declarație șocantă în instanță a adolescentului care acuzat că vara trecută a omorât o tânără și l-a rănit grav pe iubitul acesteia în Grădina Botanică din Craiova. Elevul care a comis atacul criminal și părinții acestuia sunt audiați astăzi.

Elevul care a ucis o tanara in Gradina Botanica din Craiova a spus ca 'nu suporta sa vada oameni fericiti'  adolescentul criminal

"Acesta a fost audiat, a dat o declarație în fața magistraților, de aici, de la tribunalul Dolj, și a avut o declarație care a șocat pe toată lumea prezentă în sală, în special pe părinții celor două victime. A spus că nu suporta ideea să vadă oameni fericiți, iar în momentul în care i-a văzut pe cei doi în Grădina Botanică i-a atacat cu acel cuțit pe care îl avea în rucsac. De asemenea, acesta a motivat în fața magistraților faptul că avea o mască la el, dar și o pereche de mănuși, obiecte pe care le folosea la petrecerile de Halloween. În acest moment sunt audiați părinții celor două victime, dar și cea de-a două victimă, care a fost salvată de medici e la spitalul din Craiova. Vorbim aici de tânărul de 20 de ani, atacat și el de suspect care la momentul respectiv era elev la liceul militar din Craiova. Nu s-a terminat acest proces, continuă audierile, continuă să dea declarații cei care sunt în sală în acest moment", a relatat Elena Alexandru de la Tribunalul Dolj.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scaunul electric ne mai salveaza
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712