REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Elevul care și-a bătut diriginta până a băgat-o în spital, arestat la domiciliu

Elevul care și-a bătut diriginta până a băgat-o în spital, arestat la domiciliu

A.F. 22 martie 2024 | 19:17 804

Judecătoria Târgu MureÅŸ a respins ca neîntemeiată propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu MureÅŸ de arestare preventivă a elevului de 15 ani, care ÅŸi-a agresat diriginta la Colegiul NaÅ£ional "Alexandru Papiu Ilarian", instanÅ£a considerând mai potrivită măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Elevul care si-a batut diriginta pana a bagat-o in spital, arestat la domiciliu

Potrivit soluÅ£iei postate pe portalul Judecătoriei Târgu MureÅŸ, pe parcursul zilelor de arest domiciliu inculpatul nu are voie să părăsească locuinÅ£a, fără permisiunea organului judiciar în faÅ£a căruia se află cauza, el putând să iasă doar pentru prezentarea în faÅ£a organelor judiciare, la chemarea acestora.

"În baza art. 221 alin. 2 din Codul de procedură penală, pe timpul cât se află sub efectul măsurii preventive a arestului la domiciliu, inculpatul trebuie să respecte următoarele obligaÅ£ii: să se prezinte în faÅ£a organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi ÅŸi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanÅ£ei de judecată ori de câte ori este chemat; În temeiul art. 221 alin. 4 din Codul de procedură penală, atrage atenÅ£ia inculpatului că în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaÅ£iilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu se poate înlocui cu măsura arestării preventive", a precizat Judecătoria Târgu MureÅŸ, scrie realitatea.net.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu MureÅŸ nu a depus deocamdată contestaÅ£ie împotriva soluÅ£iei Judecătoriei.

Tânărul este urmărit penal sub aspectul săvârÅŸirii infracÅ£iunilor concurente de loviri sau alte violenÅ£e ÅŸi tulburarea ordinii ÅŸi liniÅŸtii publice după ce, în data de 11 martie, ÅŸi-a agresat fizic diriginta, chiar în incinta ÅŸcolii.

Elevul a fost exmatriculat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prea putin pentru derbedeu!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510