REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18.4° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Elevul-cuțitar care a atacat profesoara de japoneză, reținut pentru tentativă de omor

Elevul-cuțitar care a atacat profesoara de japoneză, reținut pentru tentativă de omor

A.F. 5 aprilie 2023 | 22:37 4433

Elevul de la Colegiul Național Ion Creangă a fost reținut de polițiștii din Capitală pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor după ce a atacat cu un cuțit profesoara de japoneză.

Elevul-cutitar care a atacat profesoara de japoneza, retinut pentru tentativa de omor

Ministerul Educației a condamnat incidentul produs miercuri într-o școală din București în timpul căruia un profesor a fost atacat și rănit cu un obiect ascuțit de un elev.

Potrivit unui comunicat de presă, Inspectoratul Școlar al Municipiului București a informat miercuri Ministerul Educației în legătură cu producerea unui incident la un liceu din București.

Reprezentanții Ministerului au ținut permanent legătura cu reprezentanții ISMB, care s-au deplasat la fața locului

„Sunt în desfășurare demersuri ale instituțiilor competente, pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul. Ministerul Educației condamnă ferm agresiunea de orice fel în mediul școlar, indiferent dacă este îndreptată asupra elevilor, asupra cadrelor didactice sau asupra altor categorii de personal din instituțiile de învățământ. Vom continua să monitorizăm acțiunile întreprinse la nivelul unității școlare în care s-a produs incidentul, pentru a ne asigura că vor fi respectate prevederile legale ce se impun a fi urmate în astfel de situații și pentru a avea certitudinea sprijinului pe care cei implicați, inclusiv elevii martori la incident, îl vor primi în perioada următoare”, au anunțat reprezentanții ministerului, scrie stiripesurse.ro.

Polițiștii din Capitală au fost sesizați miercuri, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o școală din Sectorul 4, a fost agresată de un elev în timpul orei.

Potrivit Poliției Capitalei, profesoara ar fi fost atacată cu „un obiect tăietor-înțepător”, în timp ce se afla la ora de curs. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat persoanele implicate. Elevul se află în custodia polițiștilor. De asemenea, la fața locului s-au deplasat echipaje medicale, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La fel se intampla si in Franta cu subiectul "praf in ochi" al pensiilor folosit de catre putinistii lui Le Pen care folosesc VESTELE GALBENE care vor iesirea Frantei din UE si NATO si alti "agenti rusi" agresivi si instigatori (in mare parte huliganii din galeriile de fotbal, cum a facut PSD la protestele pasnice din 10 august cu huliganii instigatori ai lui Dinamo-detinut de baroni locali ai PSD etc. La fel cum fac si huliganii din NOUA DREAPTA si mai ales din gruparea extremista de huligani fondata de GEORGE SIMION "UNITI SUB TRICOLOR", astia care s-au batut la ultimele 2 meciuri ale nationalei de fotbal a Romaniei. Din cauza lor a jucat Romania multe meciuri fara spectatori si a ratat calificarea. SIMION si ai lui se fac vinovati! Simion apare in fotografii langa un banner cu mesaje anti-rr0mi din urma cu cativa ani, in galeria rapidului. Asta e imaginea AUR) La fel si in Franta: din pop. de 70mil, protesteaza peste 2 mil de "veste LePen-iste" pro-Rusia pt EA, dar NU PENTRU PENSII.
20
1
Revin cu edit: Sau pensiile sa fie DECENTE pentru batraneii cu varste inaintate, numai ca varsta pensionarii ar trebui sa fie cat mai mare. Iar statul sa ofere locuri de munca USOARE pentru toti cetatenii romani care au o varsta inaintata. Nu e ca si cum le-ar da banii moca la mana intinsa, ci le-ar plati un salariu pentru serviciile (modeste) prestate in favoarea statului. Iar daca statul reuseste sa gestioneze acest subiect, s-ar dezvolta mai rapid si ar creste buna starea cetatenilor romani. Daca le dai PENSII MARI si ii pensionezi de la 40-60 de ani, poporul devine puturos, asteapta totul de-a gata, statul esueaza. Nu mai lucreaza nimeni, se pensioneaza toti. "Pensionarii" voteaza doar PeSeDe, AURolacii, sau oricare alt partid "populist" care ofera pensie putin mai mare decat celalte partid si practic asa partidele rau intentionate si corupte "cumpara voturile" sau chiar Rusia+China pot provoca lovituri de stat (ca in Franta). Este INDIRECT O FRAUDA ELECTORALA acest evident santaj.
21
1
Pentru alienatii cu studii inferioare sau lipsa:Solutia nu e sa cresti pensiile si apoi sa se pensioneze toti mamaligarii de la 40-60 de ani. NU, nu e asta solutia! Solutia e ca pensiile sa fie CAT MAI MICI! Pensionarea sa aiba loc la varsta cat mai mare sau NICIODATA! Iar locuri de munca sa fie create pentru absolut fiecare cetatean, asta insemnand locuri de munca si salarii diferite pentru oricare categorie de varsta. Daca statul ofera MANCARE si loc de munca EXTREM DE USOR pentru batrani care sa lucreze pana la 70-80 de ani, ca un exemplu, atunci toata lumea ar avea ce manca, toata lumea ar contribui la bugetul tarii si nu ar mai astepta toti la mana intinsa. Sunt sigur ca batraneii aia pot impleti 2-3 sireturi pentru bocancii militari sau chestii de genul si apoi sa-si castige un salariu minim,plus bonuri de masa si alte d-astea, care ar fi MAI OK decat actuala pensie pe care o asteapta ca mai apoi sa o "stinga" in bautura la carciuma, in tuica produsa ilegal la sate.Asa face China
21
0
Vor mai trece 2,10,100 ani, tot la aceeasi c0ncluzie veti ajunge. ROMANIA are nevoie de POLlTIE CA IN SUA. Nu exista alta cale! Mai bine sa faca exces de zeI si sa taxeze orice mica abatere de la Iege, decat sa iti iei bataie cu p0Iitia de fata sau sa iti ajunga dupa 2-3 ore de la apeI, ori sa astepte ca IDl0TlI la usa "ca nu au m4ndat", in loc sa darame usa. Pentru toate astea, e nevoie sa fie alungati "burt0SII" si pensATll din P0LlTlA ROMANA. E nevoie de poIitie ca in SUA. PoIitistii romani sa fie echipati cu mitraIiere n0n-IetaIe, cu eIectr0socuri etc. Daca va vaicariti asa la infinit cu ci0rba asta reincaIzita PeSeD(FeSeN),PeNeLe,UDMR,AUR,SOS, nu veti rezolva nimic. S0LUTlA E F4RA PenaIi lN F.U.N.C.T.I.l PUBLlCE, apoi inv4tamant ca in SUA si UK, apoi poIitie ca in SUA, apoi obtinerea dreptuIui la v0t doar dupa 0btinerea DlPL0MEl DE BacaIaureat. Asta e singura soIutie.Categ0ric sunt anti - AUR SOS PSD si f0sileIe traseiste penaIe din actuaIa p0Iitica. Plecati in ASIA, tradat0riI0r
22
0
generatiile care vin din urma , care ne vor plati pensiile in viitor , vai si amar de noi .
6
11
Noi facea engleza si rusa nu prostii deastea cu japoneze si alte rahaturi care nu ne ajut cu nimik
2
22
La Mangalia,nu cu mult timp in urma,in urma unui conflict intre doi minori,unul a fost omorat in bataie.In km.4-5 doi minori au dat foc unui bloc,cazul a fost mediatizat,pagube mari.Acum cateva zile,in Faleza Nord,un minor scoate arma si trage asupra unui sofer al unei firme de curierat.In week-end,zona CET,un alt minor injunghie un copil in plina strada.Acum,un elev sare cu cutitul la gatul unui profesor! Si cate cazuri au mai fost,dar care nu au fost mediatizate.Nu e cazul sa se ia niste masuri dure? Nu e cazul pt.adoptarea unor legi mai aspre? Sau dupa toate exemplele de mai sus,principala problema ramane pragul(suma) pentru abuzul in serviciu?
22
0
S au ti.ga.ni.zat.
12
0

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364