REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Eliberarea din funcţie a lui Iulian Fota de la MAE, publicată în Monitorul Oficial

Eliberarea din funcţie a lui Iulian Fota de la MAE, publicată în Monitorul Oficial

Victor ROTARU 27 februarie 2024 | 00:00 336

Eliberarea din funcţie a lui Iulian Fota, secretar de stat pentru afaceri strategice în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, a fost publicată în Monitorul Oficial.

Eliberarea din functie a lui Iulian Fota de la MAE, publicata in Monitorul OficialIulian Fota

"La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Iulian Fota se eliberează din funcţia de secretar de stat pentru afaceri strategice din
cadrul Ministerului Afacerilor Externe", se arată într-o decizie a premierului Marcel Ciolacu.

De asemenea, tot în Monitorul Oficial, a fost anunţată, prin decizia prim-ministrului, numirea Anei Cristina Tinca în aceeaşi funcţie de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe.

Iulian Fota a precizat miercuri că "decizia concedierii" sale de la MAE nu a venit de la prim-ministru şi nu este nici "o chestie de partid".

"Premierul nu a jucat vreun rol, dincolo de semnarea deciziei, conform fişei postului. Nu vedem situaţia României la fel, dar nu am ce să îi reproşez în relaţia cu mine. Decizia concedierii mele nu vine de la domnia sa. Şi eu procedam la fel, cât timp un ministru este mai aproape de domnia sa. Şi nu este nici o chestie de partid, PNL fiind mulţumit de prestaţia mea. În definitiv, lucrurile bune pe care le-am făcut se datorează şi sprijinului primit de la partid", a scris Iulian Fota pe pagina sa de Facebook, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ratatul asta a negociat un tratat periculos ptr r*mânia la Davis! O iresponsabilitate de nedescris sa-l lasi pe acest
0
0
relicva basista, mostenit si de iohanis. accesul in schengen, nu era o chestiune de strategie, dar macar bagai informatii la dulapul cel mare.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620