REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Elon Musk îl trolează pe Andrew Tate: „E mai bine să faci pizza acasă”

Elon Musk îl trolează pe Andrew Tate: „E mai bine să faci pizza acasă”

Andreea VREJOIU 2 ianuarie 2023 | 00:00 1158

Miliardarul Elon Musk a scris pe Twitter un mesaj ironic la adresa milionarului-influencer Andrew Tate, care și-ar fi divulgat prezența în România înainte să fie reținut de DIICOT.

„Câteodată e pur și simplu mai bine să faci pizza acasă”, a scris Elon Musk sâmbătă pe Twitter, rețea pe care o conduce.

Într-un videoclip realizat cu puțin timp înainte de arestarea lui, după o dispută pe Twitter cu activista de mediu Greta Thunberg, Tate a apărut în fața camerei cu o cutie de Jerry’s Pizza, companie din România.

Unii au speculat că aceste imagini ar fi arătat unde se află Andrew Tate, urmărit de DIICOT din aprilie, după ce Poliția și procurorii au găsit în vila din Voluntari a lui Andrew şi Tristan Tate o tânără cu cetăţenie americană, dar și o româncă.

Cei doi frați milionari britanici se află de vineri în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzați de trafic de persoane și viol.

Pe lângă cei doi britanici, au fost emise mandate de arestare și pentru două femei cu cetățenie română, bănuite de complicitate în acest caz. Una dintre ele este fostă polițistă la o secție de poliție din București, care s-a retras din activitate înainte de a se alătura acestei grupări de criminalitate organizată, pe care, spun anchetatorii, cei doi frați - Andrew și Tristan Tate ar fi întemeiat-o în România încă de anul trecut.

Cel puțin 6 tinere ar fi fost exploatate de aceștia, convinse să se alăture grupării prin metoda „loverboy” și apoi șantajate, amenințate, obligate să producă materiale pornografice care erau vândute apoi prin intermediul unei platforme online cu plată, în beneficiul celor doi frați, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai incercati sa mutati narativa de la adevarata PIZZAGATE adica PIZZA COMET WASHINGTON DC,patronata de Alifantis si frecventata de John Po desta si de fratele sau, OBA MA si alte vedete dupa ce Alifantis prezenta "marfa" pe Instagram.Copii legati cu banda adeziva pe aceiasi masa de tenis unde juca si Hussein Barry aka Ob ama? N-am uitat si nu uita nimeni ce au facut si cum comandau HOTDOGS de 62 de mii USD de pe la Casa Alba de pe linia oficiala("This people are stupid"- 17) si cum foloseau ei pentru prima data in istorie coduri pe care F B I le inregistrase deja in baza de date ca fiind coduri pentru pedofili respectiv "pizza" "Spaghetti" "icecream" "Sauce" etc.Astea au fost date oficial la arestarea lui Alifantis si scandalul PIZZAGATE Washington DC ( PIZZA COMET)
0
0
La pizza aia ieftina o arzi cu trabucul..șmecher coclit de Anglia
1
0
In cusca cu lei cu cate o pizza in mana fiecare frate angloid ! Cine stie, poate leii vor manca pizza daca este foarte buna si-i vor lasa pe ei pana dimineata cand ai vor servi la micul dejun.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436