REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Elon Musk vrea să își construiască propriul oraș

Elon Musk vrea să își construiască propriul oraș

Valentina CAMARA 15 martie 2023 | 00:00 336

Elon Musk își dorește să își construiască propriul oraș. Unde vrea să își ridice sute de case, dar și ce se știe despre locul unde ar plănui să facă totul. Ce părere au oficialii locali despre decizia luată de miliardar.

Elon Musk vrea sa isi construiasca propriul oras

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Elon Musk nu duce lipsa banilor, însă cine s-ar fi gândit că fondatorul Tesla va ajunge să își dorească propriul oraș. Ce se știe până acum despre planul celebrului miliardar.

Elon Musk își dorește să își construiască propriul oraș

Fondatorul Tesla plănuiește să își construiască propriul oraș. Primele informații arată că Elon Musk ar avea de gând să ridice sute de case. Miliardarul ar vrea să facă totul pe câteva mii de hectare de terenuri agricole și pășune.

Elon Musk ar fi participat deja la câteva întâlniri cu agenți imobiliari, dar și cu proprietarii de terenuri. Fondatorul Tesla plăniește să construiască orașul în Texas, ca o „utopie în Texas, de-a lungul râului Colorado”.

În timp ce unii spun că ideea lui Elon Musk este una bună, oficialii locali sunt de părere că fondatorul Tesla se cam grăbește în acest sens. Primele informații arată că orașul va include o pisicină, case modulare, sală de forță, dar și un teren de sport.

Fondatorul Tesla ar avea în plan să construiască 110 case în orașul respectiv. Elon Musk s-ar consulta în acest sens cu directorii săi executivi.

Ce avere are fondatorul Tesla

Elon Musk, cunoscut drept și cel mai bogat om din lume, se bucură de o avere de aproximativ 187 de miliarde de dolari, asta după ce s-au închis piețele și a reușit să îl depășească pe Bernard Arnault.

Mulți fani știu că acțiunile lui Elon Musk s-au prăbușit după ce miliardarul a luat decizia de a cumpăra Twitter, iar pe măsură ce piața tehnologică s-a prăbușit, fondatorul Tesla a ajuns să piardă 200 de miliarde de dolari. În anul 2021, el se bucura de o avere de 340 de miliarde de dolari, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303