REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.2° ConstanÈ›a Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
23.2° ConstanÈ›a Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Elton John îşi vinde garderoba personală pe eBay pentru Fundaţia SIDA

Elton John îşi vinde garderoba personală pe eBay pentru Fundaţia SIDA

A.F. 29 iunie 2024 | 00:00 46

Elton John îÅŸi vinde garderoba personală pe eBay. DeÅŸi nu este vorba de Å£inute de scenă, cele aproximativ 250 de articole reprezintă stilul extrovertit pentru care este cunoscut. ColecÅ£ia include un număr semnificativ de cămăşi cu imprimeuri colorate realizate de Gianni Versace, precum ÅŸi alte articole de designer de la Yohji Yamamoto, Gucci ÅŸi Richard James. Litera E de la Elton împodobeÅŸte piese care includ o jachetă Gucci Varsity ÅŸi o pereche de mocasini Prada.

Elton John isi vinde garderoba personala pe eBay pentru Fundatia SIDAElton John

Vor apărea online, de asemenea, articole off-duty, cum ar fi o serie de treninguri Adidas ÅŸi halate Versace. Există piese de concert, inclusiv o geantă Gucci pentru turneul de adio care s-a încheiat anul trecut ÅŸi un tricou proiectat de Gianni Versace pentru turneul lui John 1992-93 "The One", în timp ce dragostea lui John de fotbal (el a fost preÅŸedinte al clubului de fotbal Watford) este, de asemenea, reprezentată - cu un tricou Bristol City FC.

Pe lângă propria garderobă a lui John, muzicianul le-a cerut prietenilor săi designeri să doneze articole. Piesele Donatellei Versace vor fi fără îndoială cele mai populare printre cei interesaÅ£i de istoria modei. Un deux-pieces Versace din lanÅ£ de postav de culoare pastel cu ace de siguranţă marca Versace este, de asemenea, un punct culminant.

LicitaÅ£ia are ca scop strângerea de fonduri pentru FundaÅ£ia Elton John de luptă împotriva SIDA ÅŸi coincide cu luna Pride, care durează 10 zile.

Printre articolele de îmbrăcăminte se numără o cămaşă cu volane Gianni Versace ÅŸi o jachetă de piele Gucci, 10 articole fiind deja vândute, inclusiv o pereche de ochelari de soare Paul Smith în valoare de 350 de dolari (276 de lire sterline). O jachetă Versace cu versuri Elton John ÅŸi Bernie Taupin a avut deja 13 oferte.

Într-o declaraÅ£ie, John a spus că speră ca obiectele "să vă inspire să vă exprimaÅ£i spiritul unic ÅŸi să vă aducă la fel de multă bucurie cum mi-au adus mie. Fie că sunteÅ£i în căutarea luxului high-end sau ceva mai relaxat, există o descoperire perfectă pentru toată lumea. Chiar mai bine, fiecare liră sterlină este destinată sprijinirii activităţii FundaÅ£iei Elton John împotriva SIDA pentru a pune capăt stigmatizării LGBTQ+".

Muzicianul a declarat că această colecÅ£ie provine din "tezaurul său din Atlanta", lăsând să se înÅ£eleagă că are colecÅ£ii similare în SUA.

Vedete precum Charli XCX, Olivia Rodrigo ÅŸi stilistul lui Harry Styles, Harry Lambert, au fost apreciate recent pentru că ÅŸi-au vândut garderobele pentru cauze nobile prin aplicaÅ£ia de revânzare Depop, însă John este un fel de pionier în acest domeniu. El ÅŸi soÅ£ul său, David Furnish, ÅŸi-au vândut garderobele în 2000, 2006 ÅŸi 2009, încasările fiind direcÅ£ionate către scopuri caritabile.

John a făcut bani ÅŸi din licitaÅ£ii. LicitaÅ£ia Collection of Elton John: Out of the Closet a avut loc la Christie's la începutul acestui an. O perucă verde în stil Mozart purtată la un concert în 1985 s-a vândut cu peste 4.000 de dolari. Aceasta a făcut parte dintr-o vânzare mai mare de obiecte, inclusiv apartamentul din Atlanta al lui John ÅŸi Furnish, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436