REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Emil Constantinescu, invitat la evenimentul ‘România şi convergenţele viitorului’ de la Constanţa

Emil Constantinescu, invitat la evenimentul ‘România şi convergenţele viitorului’ de la Constanţa

Replica API 22 ianuarie 2019 | 00:00 460

Sfârșitul de săptămână 26 – 27 ianuarie a.c. prilejuiește organizarea, la Constanța, a unui eveniment intitulat sugestiv „România și convergențele viitorului”. Evenimentul este organizat de Consiliul Mondial România și Asociația Strategia Dezvoltării României – Regiunea Dobrogea. Întrunirea se va desfășura la Casa de Cultură Constanța, Sala mică, în intervalul orar 10,00 – 14,00, și printre participanți se va afla și fostul președinte al României, Emil Constantinescu.

Emil Constantinescu

Scopul întrunirii îl reprezintă punerea bazelor unui „Proiect de țară”. „În plus, chiar mai important decât scopul, vor trebui să fie mijloacele prin care ne propunem să atingem scopul, mijloace care, de data asta, vor trebuie să dureze cel puțin la fel de mult ca vechile credințe care au fundamentat ultimele salturi ale istoriei. Un « sfârșit al istoriei » nu înseamnă că toți pot să facă de toate, oricum, chiar împotriva evidențelor, chiar împotriva respectării propriilor comandamente, valori și principii pe care ni le-am asumat. Deci, în opinia noastră, nu a fost un re-început al istoriei după 1989 și mai ales după 2008, ci doar un re-început al ipocriziei, ceea ce înseamnă că « vechiul sfârșit » ar trebui continuat, altfel se va termina ca «celelalte sfârșituri », bune în teorie, prost aplicate în practică, cum a ajuns să creadă opinia publică…”, arată Dezideriu Odet Dudaș, director executiv al CMR și director dezvoltare instituțională ASDR-RD.

„INIȚIATIVA DOBROGEA își propune să creeze un cadru de operare exportabil și în celelalte regiuni ale României, la românii din afara granițelor țării. Referitor la celelalte regiuni ale României, vizăm și importul de practici folosind platforma validării naționale al acestora iar referitor la românii din afara granițelor ne referim mai ales la «importul» de practici și proceduri posibil de aplicat la noi dar și la susținerea poziționării lor în străinătate dacă aleg să trăiască acolo”, a adăugat Dezideriu Dudaș.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica blocheaza toate comentariile pozitive la articoulul cu Cilos si lasa doar pe cele denigratoare: Incercati sa vedeti nimicnicia ,,REPLICA". Ciolos este un om de mare valoare, este un fost premier, comisar UE, cu multe calitati: respect,cultura, educatie, principii,...etc., incomparabil cu tantita de Videle, marioneta lui Dragnea, care abia citeste dupa niste hartii.... si pe alea, le incurca !? Oricum este cu ZECE CLASE peste DRACnea sau tariceanu care in afara de legi ca sa-i scape de puscarie nimic n-au in cap! Faceti CIRC pe banii si rabdarea poporului.Cat va mai suportam ?!
2
0
asta nu vrea la cusca?
1
0
PNTCD-ului.
2
0
A inceput sa iasa din barlog? Nu mai are pete de cerneala?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510