REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Emil Ionescu este noul șef al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța

Emil Ionescu este noul șef al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța

Marieta ȘTEFAN 16 august 2023 | 00:00 4483

Reșid Emiran a fost înlocuit de Nichita Ionescu Emil Jan la conducerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța. Reșid Emiran a ocupat funcția de conducere doar cinci luni, iar actualul director a fost adjunctul lui. 

Emil Ionescu este noul sef al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret ConstantaEmil Jan Ionescu Nichita

Reșid Emiran nu mai este director executiv la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța după numai cinci luni de mandat. În locul lui a fost numit, acum o săptămână, Nichita Ionescu O. Emil Jan, fostul director executiv adjunct al acestei instituții. Motivul schimbării nu este cunoscut încă. Important este ca, indiferent cine conduce direcția, să își dea tot interesul și să facă lucrurile să meargă ca pe roate. 

Emil Ionescu este noul sef al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret ConstantaReșid Emiran

Direcția se confruntă cu lipsa de personal

Direcția se confruntă cu o mare lipsă de personal, care s-a redus drastic. ”Ne confruntăm cu o lipsă mare de personal. Din douăzeci și șapte de funcționari, au rămas doar șapte. Am fost obligat de situație să deleg funcționari de la compartimentul Tineret, la cel de Sport”, ne-a declarat Reșid Emiran, fostul director al  Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, acum mai bine de o lună. 

Reamintim, de asemenea, că Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (D.J.S.T.) Constanța se ocupă de administrarea taberelor pentru copii aflate în localitățile Eforie Nord, Eforie Sud și 2 Mai. Dintre acestea, doar cele din Eforie Nord și Eforie Sud sunt funcționale, iar condițiile oferite copiilor nu sunt tocmai de lux. Masa se servește doar la Eforie Sud, iar copii din cealaltă tabără trebuie să meargă un kilometru pe jos ca să mănânce.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta are treaba cu sportul cum am eu cu codul morse. iar numit politic [t salariu platit din impozitele noastre....
1
0
Pe Andrei Talpeș când îl dau jos? Dacă pe el au fost în stare sa îl schimbe în 5 luni..să mai facă curat și în șerpăria CSM
2
4
Emil este singurul care stie tot despre directie. Cea mai buna alegere. Ofticatii si putorile au plecat la CSM.
3
4
Asta este handicapat fizic și mental. Cum dracului nu a-ti reușit să puneți cu adevărat un director care știe.. merita și face treaba. Prostul asta cu greaca lui de piele neagră face numai rău djts-ului.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510