REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
27.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Emil Rengle a dat totul din casă despre relația cu Alexandra Stan! Dansatorul nu s-a mai abținut: „Mai mult decât o prietenie. O iubesc”

Emil Rengle a dat totul din casă despre relația cu Alexandra Stan! Dansatorul nu s-a mai abținut: „Mai mult decât o prietenie. O iubesc”

Valentina CAMARA 1 martie 2023 | 00:00 726

Nu de puține ori, relațiile amoroase ale cunoscutului coregraf  Emil Rengle  au fost puse sub semnul întrebării de către fanii acestuia, mai ales că tânărul a fost foarte discret de fiecare dată când a venit vorba despre viața sa personală. Tocmai din acest motiv admiratorii lui au făcut numeroase supoziții, iar una dintre cele mai controversate a fost legată chiar de o presupusă relație cu Alexandra Stan.

Emil Rengle a dat totul din casa despre relatia cu Alexandra Stan! Dansatorul nu s-a mai abtinut: „Mai mult decat o prietenie. O iubesc”

Invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Emil Rengle a vorbit despre acest subiect, lămurind politicos zvonurile legate de relația pe care ar fi avut-o cu celebra cântăreață, infirmând astfel bârfele de la momentul respectiv.

„Niciodată nu am adus în atenția presei viața mea personală, niciodată nu m-am afișat cu relațiile din viața mea. De fapt, toate aparițiile din presă cu anumiți oameni cu care am fost ”combinat”, să zic așa, au fost speculații. Și, de fapt, niciuna dintre ele nu a fost cea reală. Niciuna din relațiile adevărate pe care le-am trăit n-au ajuns în atenția presei și niciodată nu mi-am dorit să le aduc. Nu rezonez cu bărbații care se laudă cu cine, pe cine au cucerit și în ce fel. Nu am declarat absolut niciodată că între mine și Alexandra Stan ar fi fost mai mult decât o prietenie”, a declarat Emil Rengle, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Emil Rengle și Alexandra Stan au o relație specială de prietenie

Emil Rengle a continuat, însă, șirul dezvăluirilor despre relația specială de prietenie pe care o are cu Alexandra Stan, mărturisind că o iubește ca pe o soră și o respectă foarte mult, mai ales că alături de ea a avut ocazia să se dezvolte, blondina fiind una dintre persoanele care a avut foarte mare încredere în el.

„Ceea ce pot să spun despre Alexandra Stan este că o iubesc ca pe sora mea. Foarte mult! Femeia aceasta, ca om, mi-a schimbat viața. A adăugat destul de mult la bagajul meu. Din nou mă gândesc la Emil cel mic din Oradea care, dintr-o dată, în turneu cu Alexandra Stan a văzut o lume întreagă, de la Japonia până la Mexic, și a trăit experiențe extraordinare. Și ea este un om care a crezut în mine și mi-a dat aripi.

O iubesc pe Alexandra Stan ca pe sora mea. Ca pe o soră. E un respect pe care oamenii nu-l înțeleg și au nevoie de confirmări: e o relație, nu-i o relație? Nici eu și nici ea nu credem în relații. E o iubire liberă și deschisă.”, a mai spus Emil Rengle, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303