REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Emilia Șercan șterge pe jos cu poliția, după ce a dat public informații despre chiloții lui Dorian Popa

Emilia Șercan șterge pe jos cu poliția, după ce a dat public informații despre chiloții lui Dorian Popa

A.F. 30 octombrie 2023 | 20:58 2312

Jurnalista Emilia Șercan e supărată pe poliție! Asta pentru că, spune ea, faptul că presa a primit detalii legate de faptul că Dorian Popa era în chiloți când a fost prins conducând drogat, nu e deloc etic. Șercan acuză că poliția face publice detalii din viața privată a celor prinși ca să mențină legături bune cu presa. Mai mult, îl sfătuiește pe Dorian Popa să ia măsuri legale, insinuând un posibil proces în care să ceară daune pentru alterarea imaginii.

Emilia sercan sterge pe jos cu politia, dupa ce a dat public informatii despre chilotii lui Dorian PopaDorian Popa

"Cum a ajuns la presă informația că Dorian Popa conducea în chiloți nu știu ce bolid când a fost oprit de Poliția care, ulterior, a constat că era drogat cu canabis?

A dat Poliția cumva un comunicat în care a anunțat informația că Dorian Popa a fost prins sub influența unor substanțe psihoactive și că, în acel moment, era în chiloți?

Evident că nu există un astfel de comunicat.

Informațiile scurse din Poliție „pe surse” despre persoanele publice sunt o obișnuință, însă ceea ce a făcut Poliția în cazul acestui influencer este o mare mizerie.

Unde e interesul public că Dorin Popa conducea în chiloți când a fost oprit în trafic? Au vrut să dea credibilitate informației? Dacă asta a fost intenția, atunci trebuia să vedem un comunicat de presă în care să fie dată și această informație.

Intenția Poliției a fost evident alta, umilirea publică a individului.

Iar o astfel de situație nu ar trebui lăsată să treacă nesancționată.

Dorian Popa nu are decât să plătească pentru că era drogat la volan, dar este nedrept să fie umilit și ironizat public pentru că era în chiloți.

Scurgerea informațiilor către presă sau către oameni politici este o obișnuință pentru Poliție, acesta fiind una dintre sursele ei de putere și influență.

Asta s-a întâmplat și în cazul meu, când o probă a fost scursă pentru discreditarea mea publică către un infractor dovedit de justiție", acuză Emilia Șercan pe Facebook, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai tanti ti se pare normal sa umbli in chiloti chiar si in masina te opreste politia, ti se face rau asta e exemplu de om normal numai cei bolnavi psihic fac asa ceva, i s a urcat si astuia la cap vedetismul
1
1
trebuia facut public. banii, lamborghini, i-a facut pe spinarea nivelului scazut de educatie al unor indivizi de la noi. trebuie sa vada ce au adorat.... nu poate fi un exemplu ptr tineret. avem nevoie de tineri educati ca sa facem fata provocarilor viitorului de ongisti(onanisti) e plina romania.
2
0
dacă nu ați urmărit emisiunea Profesioniștii în care invitata era Emilia Șerban puteți sa o faceți, este si pe online, Emilia Șercan a ieșit plângând din emisiune după ce Eugenia Vodă a facut-o de kkat.
3
0
Pai non valorile cine le-a promovat? Nu voi jurnaliștii ahtiați după faima și afirmare?
6
0
Chiar nu vedeti cat de buhait este drogatul asta care inghite steroizi cu lopata? Unde naiba vedeti modelul de urmat? Individ de cea mai joasa speta, a carui mamica profesoara nu are bunul simt sa declare ceea ce este evident si anume ca fiisu e doar un lache drogat.
8
0
Ai bani, ai si prieteni sa te apere in gura mare.
2
1
ala e o baragladina vanata. Un zero taiat. Ce conteaza ce zice lumea ?
11
0
De când au arătările Lamborghini?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510