REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.2° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
27.2° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Emily Burghelea și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look, după tragicul accident

Emily Burghelea și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look, după tragicul accident

A.F. 10 august 2024 | 00:00 544

Emily Burghelea încă își revine după accidentul grav pe care l-a suferit în vacanța din Mauritius, la începutul lunii iulie. Acum, că rănile de la cap i s-au mai vindecat, cunoscuta influenceriță și-a uimit fanii și și-a făcut o schimbare inedită de look.

Emily Burghelea si-a uimit fanii cu o noua schimbare de look, dupa tragicul accidentEmily Burghelea

Emily Burghelea a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a fost implicată într-un groaznic accident rutier, în Mauritius, Africa, la începutul lunii iulie. Cunoscuta influenceriță se afla în taxi, împreună cu nașa ei, când mașina s-a izbit violent de un TIR parcat. Cele două au scăpat ca prin minune cu viață din înfiorătorul accident, în urma căruia autoturismul în care erau s-a făcut zob.

„Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat...”, a povestit atunci vedeta, pe pagina ei de Instagram, acolo unde a publicat și un filmuleț cu întregul incident.

Blondina se află în proces de recuperare, însă, acum că rănile de la cap i s-au mai vindecat, a decis că a venit momentul să își facă o nouă schimbare de look.

Emily Burghelea si-a uimit fanii cu o noua schimbare de look, dupa tragicul accident

Emily Burghelea, schimbare de look

Emily Burghelea a optat pentru o nouă nuanță de păr și breton: „Viața e prea scurtă ca să ne fie frică de schimbări, mereu se spune că tot răul este spre bine, iar eu acum pășesc încrezătoare spre o nouă etapă. New me!”, a scris ea în dreptul imaginilor publicate pe rețelele de socializare.

Bineînțeles, fanii i-au complimentat noua coafură: „Sigur ai trecut de 18 ani? Că din poza asta nu pare!”, „Arăți ca o adolescentă! Îți stă superb, Emily!”, „Parcă ești o altă Emily acum”, „Esti o adevarată MOTIVAȚIE ! Felicitări ție și soțului, care te susține și îți arată iubire în fiecare zi!”, „Ești foarte frumoasă! Parcă ești o fetiță!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Burghiaua asta e si ea o diva? Buey, da' e plin romanistanu' de vedete de tomberon.
2
0
Ranile de la cap s-au vindecat ,alea din cap inca sunt destule . Chiar ne interesa individa sa stim si noi saracii cum maiarata hehe
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016