REPLICA ONLINE CONSTANTA

26° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
26° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Emily Burghelea și soțul, acuzați că se comportă urât cu cei doi copii 

Emily Burghelea și soțul, acuzați că se comportă urât cu cei doi copii 

A.F. 5 decembrie 2023 | 00:00 818

Emily Burghelea și Andrei formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt părinții a doi copii - Amedea și Damian - și postează des imagini cu cei mici și lucrurile pe care le fac zilnic. Ceva s-a întâmplat și soțul vedetei de televiziune, dar și ea, sunt acuzați că își bat joc de copiii lor, pentru amuzament. 

Emily Burghelea si sotul, acuzati ca se comporta urat cu cei doi copii Emily Burghelea și Andrei

Cei doi au devenit părinți destul de tineri, dar se vede că iubesc această meserie și dedică foarte mult timp micuților. Totuși, controversele au început să apară și în cazul lor, căci anumiți fani sunt de părere că anumite comportamente pe care Emily și Andrei le au cu copiii nu sunt cele mai potrivite. 

„Iubitul lui Emily”, ținta acuzațiilor pe Internet 

Andrei nu își lasă soția la greu, astfel că se ocupă și el de creșterea copiilor și deseori petrece mult timp cu ei, o mare parte din activitățile lor fiind prezente și pe Instagram. 

În jurul uneia recent s-a creat o mare isterie, soțul lui Emily fiind acuzat că ar fi stropit băiatul intenționat cu apă, iar pe fată ar fi împins-o din cărucior, scriind în dreptul imaginilor: „E normal să-ți tratezi copiii așa doar pentru amuzament?”.

„În descrierea clipului trebuia să mai adăugați că ați utilizat imaginea copiilor mei minori fără acordul meu explicit pe o platformă online, iar asta reprezintă o încălcare a drepturilor copiilor, drept urmare vă rog să acționați conform normelor legale în vigoare”, a fost răspunsul oferit de Andrei, în secțiunea de comentarii a postării pe de Instagram. 

Persoana care a început acest scandal mediatic a revenit cu un răspuns: „În momentul în care faci o postare publică îți cam asumi republicarea ei. Cred că ar trebui să aveți alte griji decât aceste norme legale”. 

Emily Burghelea si sotul, acuzati ca se comporta urat cu cei doi copii 

Andrei nu s-a oprit aici și a mai ținut să-i transmită persoanei cu pricina faptul că va cere părerea unui jurist: „Diferența e că eu când postez am și acordul soției, dar oricum având în vedere situația, cu siguranță un jurist va da o părere profesionistă”, a mai scris soțul lui Emily Burghelea. 

Emily Burghelea si sotul, acuzati ca se comporta urat cu cei doi copii 

Nici mămica celor doi nu a stat fără să reacționeze, transmițând următoarele: „Îl mâniați pe Dumnezeu dacă voi spuneți despre noi că suntem niște părinți răi...”, a scris fosta concurentă „Bravo, ai stil”, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513