REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Eminem a îngenuncheat în timpul spectacolului din pauza Super Bowl, un show dominat de vedete hip-hop

Eminem a îngenuncheat în timpul spectacolului din pauza Super Bowl, un show dominat de vedete hip-hop

Replica API 15 februarie 2022 | 00:00 997

Snoop Dogg şi Dr. Dre, originari din zona Los Angeles, au interpretat împreună piesa ''California Love'', invitatul surpriză 50 Cent a cântat atârnat cu capul în jos, iar rapperul Eminem a îngenuncheat în timpul unui spectacol plin de energie susţinut de superstarurile hip-hop în pauza Super Bowl de duminică, informează Reuters, citată de Agerpres.

Programul artistic din pauza Super Bowl, care atrage cei mai importanţi artişti la nivel mondial, i-a inclus de asemenea pe vedeta R&B Mary J. Blige şi pe rapperul Kendrick Lamar, aducând în acest an în prim-plan muzica hip-hop.

Foto: (c) Mike Segar / REUTERS

Muzicienii, adunaţi pe arena SoFi din Inglewood, California, au interpretat o combinaţie de hituri traversând acoperişuri şi spaţiile interioare ale unui şir de clădiri albe asamblate pe terenul de fotbal.

Eminem şi-a încheiat hitul "Lose Yourself" aşezându-se în genunchi cu capul sprijinit pe mână, un gest făcut de fostul quarterback Colin Kaepernick în timpul imnului naţional la meciurile din NFL, un apel la dreptate rasială.

Foto: (c) Kirby Lee-USA TODAY Sports / REUTERS

Kaepernick nu a mai jucat din sezonul 2016 deoarece nicio echipă din NFL nu l-a mai angajat după ce a început să îngenuncheze.

Site-ului de informaţii Puck a scris duminică înainte de Super Bowl că NFL i-a transmis lui Eminem să nu îngenuncheze în timpul spectacolului. Un purtător de cuvânt al ligii profesioniste de fotbal american nu a răspuns imediat unei solicitări transmisă de Reuters pentru a comenta pe marginea acestui subiect.

Dr. Dre şi Snoop Dogg au deschis spectacolul cu "The Next Episode" şi "California Love".

Foto: (c) Mike Segar / REUTERS

Rapperul 50 Cent, un invitat neanunţat, a cântat "In Da Club" suspendat cu capul în jos de un tavan.

Foto: (c) Mario Anzuoni / REUTERS

Purtând o ţinută albă cu paiete şi cizme până la coapse, Blige a interpretat "Family Affair" în faţa unui grup de dansatori.

Înainte de spectacol, Dr. Dre şi Snoop Dogg au declarat că NFL ar fi trebuit să îmbrăţişeze muzica rap cu ani în urmă şi şi-au exprimat speranţa că îşi va deschide porţile pentru mai mulţi artişti hip-hop.

Foto: (c) Mario Anzuoni / REUTERS

Muzicieni rap au fost prezenţi şi la ediţiile anterioare, însă alături de artişti pop şi rock.

"Cel mai mare show din timpul pauzei pe care l-am văzut vreodată!", a scris pe Twitter LeBron James, vedeta echipei de baschet Los Angeles Lakers, prezent în public.

În 2021, artistul canadian The Weeknd a animat spectacolul din pauză, după Jennifer Lopez şi Shakira în 2020.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016