REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.3° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
26.3° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Emmanuel Macron a vorbit cu Volodimir Zelenski înaintea vizitei în China

Emmanuel Macron a vorbit cu Volodimir Zelenski înaintea vizitei în China

Virgil STOIAN 3 aprilie 2023 | 00:00 721

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a discutat cu omologul său din Ucraina, Volodimir Zelenski, înaintea vizitei pe care liderul de la Paris o va efectua în China, informează cotidianul Le Monde, potrivit Mediafax.

Emmanuel Macron a vorbit cu Volodimir Zelenski inaintea vizitei in China

Volodimir Zelenski a anunţat că a avut o conversaţie telefonică de aproximativ o oră cu Emmanuel Macron.

"Am discutat despre cooperarea în materie de apărare între Ucraina şi Franţa. Ne-am concentrat pe noile acţiuni în sensul implementării formulei de pace. Ne-am coordonat acţiunile în cadrul evenimentelor internaţionale care urmează", a afirmat Volodimir Zelenski.
Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, va efectua săptămâna viitoare o vizită de stat în China

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, va efectua săptămâna viitoare o vizită de stat în China. Emmnanuel Macron îl va avertiza pe preşedintele Xi Jinping asupra efectelor grave pe care le-ar putea avea eventuala decizie a Chinei de a oferi armament Rusiei. "Dacă Beijingul va lua o astfel de hotărâre gravă, vor fi efecte strategice majore asupra conflictului. Preşedintele Macron vrea să găsească soluţii, împreună cu Beijingul, pentru iniţiative destinate susţinerii populaţiei civile ucrainene, dar şi pentru identificarea unei căi pe termen mediu pentru rezolvarea conflictului. Noi vrem să evităm ceea ce este mai rău, acesta este motivul pentru care trebuie să prezentăm Chinei poziţia noastră", a afirmat un consilier prezidenţial francez, sub protecţia anonimatului.

"Dialogul este esenţial, întrucât China este singura ţară din lume în măsură să aibă un impact imediat şi radical asupra conflictului, într-un sens sau în altul", a subliniat Preşedinţia Franţei, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exact in timpul vizitei lui macrou Beijing ul va trimite armament si soldati pentru a sprijini operatiunea militara speciala a Rusiei in Donbas. De ce spun asta? Pai uitati va cum arata lucrurile. Xi Jinping s a dus in vizita la Nasul si acum macrou se duce in vizita la Finul. O sa se duca cu ideile lui si o sa se intoarca cu ideile presedintelui Federatiei Ruse Vladimir Putin. Daca va intrebati ce o sa se discute va spun eu. Subiectul va fi criza bancilor din SUA in conditiile sanctiunilor puse Federatiei Ruse. Unde e criza bancilor rusesti? Unde e falimentul Rusiei? Raspunsul este ca cetatenii UE suporta sanctiunile. Pe rusi ii doare n vodka. Ei stiu bine ca Terra nu inseamna doar Europa si SUA. Nu ai cum sa castigi sigur o lupta pe strada daca tu esti campion in ring. Pe strada nu sunt reguli. Rusia nu respecta reguli. Degeaba vine SUA echipata cu manusi de box. Rusul arunca cu pietre si ii sparge capul. Si loveste si in public. La final si arbitrii vor fi plini de sange.
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436