REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
19° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

ERA și CAZUL: În Constanta vom avea un CENTRU de COMANDĂ și CONTROL al TRAFICULUI

ERA și CAZUL: În Constanta vom avea un CENTRU de COMANDĂ și CONTROL al TRAFICULUI

Replica API 24 decembrie 2021 | 00:47 19071

În municipiul Constanța ar urma să fie implementat un Sistem integrat de management al traficului și prioritizarea transportului public. Confort Urban a lansat o procedură de achiziție ce prevede proiectarea și execuția lucrărilor pentru amenajarea și funcționalizarea Centrului de Comandă și Control, dar și integrarea a 30 de noi intersecții și treceri de pietoni semaforizare, inclusiv asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului pe durata execuției lucrărilor. Pentru acest contract, Confort Urban a decis să aloce o sumă destul de frumoasă de 15,020.242 lei.

foto: senstar.com

Municipiul Constanța ar urma să dispună de un Sistem integrat de management al traficului și prioritizarea transportului public în municipiu prin amenajarea unui Centru de Comandă și Control. În acest sens, societatea Confort Urban pune la bătaie un contract de peste 15.000.000 de lei.

Contractul prevede amenajarea unui Centru de Comandă și Control

Proiectarea și execuția lucrărilor pentru implementarea Sistemului integrat de management al traficului și prioritizarea transportului public în municipiul Constanța – amenajarea și funcționalizarea Centrului de Comandă și Control și integrarea a 30 de noi intersecții și treceri de pietoni semaforizate, inclusiv asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului pe durata execuției lucrărilor.

Prin intermediul procedurii de atribuire, autoritatea contractantă intenționează să achiziționeze serviciile de proiectare faza PTh - DE și execuție lucrări în vederea amenajării și funcționalizării Centrului de Comandă și Control și a integrării a 30 de noi intersecții și treceri de pietoni semaforizate, inclusiv furnizarea, montarea și punerea în funcțiune a dotărilor necesare (echipamente și utilaje tehnologice, infrastructură hardware/software).

Pentru acest contract, așa cum amintit și mai sus, Confort Urban a decis să aloce o suma de 15,020.242 lei, sursa de finanțare fiind bugetul local, dar și alte surse legal constituite.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era si cazul pe naiba? Ar fi cazul sa construiasca infrastructura si parcari,nu sa monitorizeze haosul pe care l au creat
6
0
fara apa calda si caldura de Craciun! cadou de la mos partzac!!!
6
1
sa dus cu toate cwrvele care trec pe rosu!!!! hahahahahahahah
9
1
Comentaci vitezomani care trec pe rosu si nu respecta nimic
6
3
Un rahat pe bat
8
2
Chelului tichie de margaritare ii trabuie. Ati terminat de astupat gropile sau vreti sa urmariti live cine cade in ele?
26
2
Mai bine impanziti orasul cu camere sa nu mai faca toti ce vor. E atat de greu incat incercati sa faceti asta de 15 ani.
27
0
Extraordinar, gettocity cu telecomanda, o sa prindeti toti aurolacii si hotii cu ea
13
2
Sa traiasca si sa infloreasca! Ca un mar, ca un par, ca.... Parlit oras!
16
2
Bine ca avem bulevarde si autostrazi, chiar ne trebuia asta
15
3
nu am foast in stare sa semnaforizam trecerea pietonala de la Tomis ,dar sa mai facem si acest sistem . se va face poate peste 10 15 ani. cand nu se va mai da spaga.
26
1
Nu credeam ca la noi la sat in Constanta e nevoie de asa ceva
26
3
Intr-un oras in care se circula prin noroaie si gropi cu 30 la ora si vit. a2a , ne trebuie centru de supraveghere inteligent...
33
5
Veste buna ,sa inceapa cu Bd.Lapusneanu si str.Stefan al Mare
23
3
Pai le dam pe mana celor de la Discomfort Urban ceva atat de sensibil? Ei nu sunt in stare sa asfalteze ca lumea si-i lasam sa se ocupe de chestii de inteligenta artificiala?
49
2
Stai asa...vom avea....E clar
31
1
Felicitari !!!
4
27

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303